La reina té hipnotitzat mig país, el que lloa cada aparició pública com si fos una instagramer de catifa vermella sense tenir en compte que no fa res més.  Letícia ha assistit a la reunió del Consell Assessor de la Fundació 'Fundéu BBVA " a Madrid enfundada en un Hugo Boss cenyit i a ratlles que ha hipnotitzat l'altra meitat, els que creiem que hauria de fer actes menys de l'IBEX 35 i més populars. Prenguin una biodramina i fixin-se:

leti hipno 1 efe

 

leti hipnotic CR

leti hipnotic 1 cr

leticia ep

leti hipnotic efe 1

leti hipnotic gtres

leti reunio cr

leticia hugo boss efe

leticia hugo boss gtres

GTRES / EFE/ EP / CR

Totes les agències coincideixen que les fotos maregen i l'últim senyor no li mira els pits sinó que sembla que deixarà de fumar o farà la gallina per efecte de la hipnosi.

Diu Jaleos "Es un modelo un poco hipnotizador porque hace un efecto óptico. Esta hecho en punto frío que combina rayas en color blanco y negro. Forma oblicua y se estrechan en algunos puntos, lo que hace que se cree un falso plisado". Com anar borratxo sent ella abstèmia. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat