La barra d'Iñaki Urdangarin sembla no tenir límits. Pensa prémer al màxim l'accelerador i no renunciarà així com així als seus privilegis. I si per fer-ho, ha de fer que els Borbons muntin en còlera, ho farà. Fa uns mesos ja va gaudir d'una casa on poder anar a esquiar a les pistes de Baqueira Beret. Una casa que en teoria, és perquè la gaudeixin els membres de la família reial de la qual ell ja no forma part. Però a l'exduc de Palma li llepa un peu. A mi, plim, que duermo con Pikolín, deu pensar Iñaki. I ara acabem de saber un nou pols que els hi dedica l'encara marit de la infanta Cristina. Per què? Pel darrer gest que segur que no agradarà a Zarzuela protagonitzat pel cunyat de Felip i Letícia.

Iñaki Urdangarin Ainhoa Armentia Instagram
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia 

Com bé diu Sílvia Taulés a Vanitatis, "Iñaki Urdangarin y Ainhoa Armentia lo han vuelto hacer. Después de pasar un fin de semana en Baqueira Beret, en el mismo lugar en el que la Familia Real ha pasado años y años de vacaciones, ahora han pisado otro territorio 'sagrado'". On? A Palma de Mallorca. De cara a la Setmana Santa ja vam informar que qui ja havia aterrat a ses illes era la reina emèrita Sofia, i que probablement estaria más sola que la una, com a mínim, pel que fa a companyia de la seva família. I és que no sembla que Felip, Letícia i les filles vagin allà, on recordem que fa cinc anys l'asturiana va humiliar la seva sogra a la catedral el Diumenge de Resurrecció. I ara hem sabut que Sofia no estarà sola. També hi haurà voltant per allà el seu encara gendre, a qui no suporta pel que li va fer a la seva filla, la infanta Cristina.

palma
La família reial, a Palma... eren altres temps

I és que des d'aquest dijous, qui també és a Palma és Urdangarin amb la seva parella, Ainhoa Armentia, segons han avançat ‘Última hora’ i ‘Diario de Mallorca’, que els han localitzat a l'illa, a la ciutat que va decidir fa uns anys retirar-li el nom a una avinguda que estava batejada en el seu honor i en el de la seva dona Cristina. Els va anar a recollir un amic, que els va dur al lloc on s'hi estan. I vostès diran: un lloc senzillet, no massa car? Tot el contrari. Iñaki, que en teoria ha de mirar la butxaca, o això és el que diu, llença la casa per la finestra i s'ha establert a un famós hotel de Palma, un establiment de luxe situat molt a prop de Marivent, on és la seva encara sogra Sofia. Sembla com si ho fes expressament per tocar els borbons. L'hotel, a la zona de Ses Illetes, és un dels més exclusius i buscats en aquests moments, amb una oferta gastronòmica de traca i un preu només a l'abast de butxaques poderoses.

Iñaki Urdangarin y Ainhoa Armentia Telecinco
Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia / Telecinco

També han vist Iñaki i la seva parella anant a sopar a un restaurant del Club Nàutic, en una altra demostració fefaent de com Urdangarin se'n refot de la seva (encara) família política, ja que com bé diu el citat mitjà, "es otro lugar simbólico en su vida y en el de la Infanta. Allí ha ido Urdangarin cientos de veces con toda su ex familia política, desde el anterior rey, Juan Carlos I, hasta el actual, Felipe VI". Què més han fet Iñaki i Ainhoa? Navegar per la costa mallorquina. Urdangarin doncs, que no només no es va donar per al·ludit quan va passar allò de Baqueira, sinó que "no le amedrantó a la hora de pisar un territorio que parecía vedado para él. Tanto a él como a su actual pareja, que disfruta de los mismos lugares en los que su novio fue feliz con su anterior familia". Què diuen els seus amics?: “Iñaki salió muy quemado de prisión, salió enfadado y muy decepcionado al ver que nadie de su familia política le ayudaba, así que ahora que se siente libre ha decidido vivir su vida sin ataduras”. Sin ataduras i reptant directament els borbons... Si Felip i Letícia tenien dubtes de si anar a passar uns dies a Palma, sabent que hi estarà el seu estimat Iñaki Urdangarin, segur que s'acaben de decidir...