Fins on arriba la relació de Letizia i Telma Ortiz? Les dues germanes estava molt unides quan va morir Erika Ortiz, va ser una dura pèrdua inesperada per a ambdues. Es van donar suport a l'una en l'altra, i van ser forts per als seus pares. Va ser la clatellada més gran dels Ortiz Rocasolano. Just la desgràcia queia en les seves vides quan la princesa es va casar amb el futur rei d'Espanya. Alguns estaven molt contents amb la notícia, d'altres no tant. La vida de tots va canviar per complet. David Rocasolano, cosí de la reina, així com el marit d'Erika i pare de Carla Vigo, va culpar Juan Carlos i a la corona de la mort de la jove. "Vosaltres l'heu matat", li va cridar al mig de tots els presents al tanatori, fruit de la ràbia i la desesperació.

Telma Ortiz es va distanciar de Letizia durant uns anys i ningú no va poder imaginar el veritable motiu. Tot va succeir quan els reis van passar la seva gran crisi a finals de 2012, i la germana de la reina va iniciar una relació amb Jaime del Burgo, amic del matrimoni. En els últims mesos tot ha cobrat més sentit. Els monarques han intentat ocultar el secret més gran|important de la corona. Segons l'advocat, la reina va ser infidel al rei amb ell durant diversos anys. Des d'aleshores la relació no ha tornat a ser la mateixa, Felipe no pot perdonar una infidelitat, no suporta la mentida.

Telma Ortiz Robert Gavin GTREES
Telma Ortiz Robert Gavin GTREES

Tampoc no va perdonar els Ortiz Rocasolano. Tots sabien que Letizia li estava sent infidel i van ser cooperadors d'aquesta trama. La van ajudar a enganyar-lo perquè volien la felicitat de Letizia. Sabien que amb el pare de Leonor i Sofia no era feliç, mai no li va estimar, només va veure l'oportunitat de convertir-se en la dona més poderosa d'Espanya.

Telma Ortiz es va disculpar amb Felipe per acceptar mantenir una relació amb Jaime del Burgo per ajudar Letizia

Telma Ortiz no volia tenir en contra als Borbó, així que quan Felipe va descobrir que ella va acceptar mantenir una relació de conveniència amb Jaime del Burgo perquè pogués veure's amb Letizia tot sol, va acudir a Zarzuela per explicar-s'ho tot. No volia cap malentès.

La germana de la reina mai no va estar enamorada de Jaime del Burgo, només va acceptar després de la insistència de Letizia per ajudar-la, estava massa enamorada de l'advocat. Tanmateix, li va avisar que un dia l'agafarien i seria molt pitjor. Li va recomanar divorciar-se.

Telma Ortiz va parlar molt malament de Letizia davant el rei, la va titllar d'una persona controladora, freda, calculadora i mentidera. Havia d'anar molt amb compte amb ella. Quan la monarca es va assabentar, va discutir amb la seva germana i van passar molt temps sense parlar-se, va ser Paloma Rocasolano qui va arreglar les coses entre elles, encara que la relació és més distant.

jaime del burg telma ortiz inst
jaime del burgo telma ortiz inst