Telma Ortiz, a l'ull de l'huracà després de les últimes declaracions de Jaime del Burgo amb què ha revelat la suposada infidelitat de Letizia a Felipe amb ell durant diversos anys. En aquests últims mesos experts a Casa Reial com Jaime Peñafiel han revelat informació molt sucosa d'un possible triangle amorós. Segons les fonts del periodista, unes informacions que també corrobora Pilar Eyre, la relació entre la germana de la monarca i l'advocat va ser mentida. Van començar una relació el 2012 i van trencar el 2018, encara que el 2016 es van casar en el més absolut secret, només amb dos testimonis, cap familiar ni amics.

Curiosament, Jaime del Burgo va mantenir una relació amb Letizia a començaments dels 2000, però va continuar amb la relació després del casament de la reina amb Felipe. L'asturiana es va veure sobrepassada i va voler marxar de Zarzuela, però ja estava embarassada de Leonor. Segons les capitulacions matrimonials, les filles dels reis es quedarien amb el seu pare a palau.

Érika, Telma Letizia Ortiz, única foto juntes, font Adeu princesa
Érika, Telma Letizia Ortiz, única foto juntes, font Adeu princesa

Telma Ortiz va conèixer un home a Zarzuela

Telma Ortiz va ajudar Letizia a veure's amb Jaime del Burgo, fins i tot després de suposadament iniciar una relació amb l'advocat. Segons Pilar Eyre, la periodista li va demanar a la seva germana que fingís una relació amb Jaime per poder veure's sense aixecar sospites. En aquella època Felipe ja els havia descobert i van passar una profunda crisi. La mare de Leonor i Sofia volia continuar amb la relació en secret. Deia que anava a Barcelona a veure la seva germana, però realment li esperava el seu gran amor a l'habitació d'un hotel. L'experta a Casa Reial analitza tots aquests moviments i assegura que entre Telma i Jaime no hi havia amor, sinó un matrimoni de conveniència, igual que ara Felipe i Letizia, que no es divorcien per no fer malbé la corona.

Zarzuela
Zarzuela

Telma Ortiz i Letizia sempre han tingut una bona relació i més des de la mort d'Erika Ortiz. La família es va unir molt més. S'han protegit i ajudat constantment. L'empresària va ajudar a la reina a ocultar la seva relació amb Jaime, però també en algunes de les seves freqüents visites a Zarzuela a l'inici de la seva arribada a palau, Telma va conèixer un empleat de Zarzuela amb qui va mantenir una amistat i alguna cosa més. Entre ells existia una gran complicitat.

El personal de servei i Telma Ortiz van començar a veure's d'amagat, a sortir en secret, compartien plans junts i estaven molt bé junts, però mai no van formalitzar la relació. Tot va succeir abans de la seva relació amb Enrique Martín Llop, pare de la seva primera filla. La relació no va quallar i mai no es va fer pública, es desconeix si mantenen el contacte en l'actualitat.