Victoria Federica no és una simple 'royal'. Ella, lluny de voler quedar-se a l'ombra dels pares, dels oncles o de les cosines, pretén arribar tan lluny com pugui estrenant faceta a la corona. La nova 'influencer' de referència, no hi ha sarau que es perdi. La germana de Froilán no falla a cap cita ni esdeveniment que valgui la pena. Sap on vol i ha d'estar en tot moment, i com qualsevol famosa d'Internet que es preï, ho publica tot tot perquè ningú perdi detall de com n'és d'estupenda la seva vida i els modelazos que es pot permetre lluir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Aquesta prolífica carrera l'ha portat a desmarcar-se del tot de la resta de la família reial, convertint-se en tot un personatge individual que mereix l'atenció dels mitjans de comunicació. Una experta en donar la nota, crear escàndols i generar contingut. Al cap i a la fi, en això consisteix la feina d''influencer', no? Generar contingut i més contingut. Tant contingut produeix que ha aconseguit fer-se amb moltes de les persones més populars de l'estat a l'univers de les xarxes socials. En qualsevol cas, aquests pseudotreballs sempre plantegen moltíssims dubtes. Ningú no dubta del patrimoni de Vickyfede, perquè només cal tirar cap amunt a l'arbre genealògic per veure que difícilment li faltarà de res, però... Quin és en realitat el seu sou? Veritats i mentides, realitats i mites. Tot sobre un salari infladíssim que es nodreix d'un cognom i no pas de la capacitat d'influència.

Això és el que hauria de cobrar Victoria Federica per publicació

L'expert en màrqueting digital José Noblejas s'ha passat pel plató de l'Espejo público de Susanna Griso per aclarir les X d'aquesta equació que segur que tenia en suspens més d'un. Que ningú més perdi el somni per aquest assumpte, si us plau, perquè tenim respostes i són per quedar-se de pasta de moniato. La neta de l'emèrit presumeix de tenir una feina a la xarxa com moltes altres. Som el 2023, i encara que a molts els grinyola, ja ningú pot negar que això de generar diners per aquesta via funciona i molt bé. Per mostra, Dulceida, Laura Escanes, María Pombo i tantíssimes altres que han creat un imperi a còpia de tenir seguidors i pujar fotitos a Internet. Milions de fans que no es perden ni un dels seus moviments. Milions de fans que Vicmabor no té ni de bon tros.

victoria federica instagram atresmedia
victoria federica instagram atresmedia
Espejo público analitza el perfil de Victoria Federica. / Atresmedia

Poc més de 250.000 seguidors són els que té la filla de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, i és que, com assegura Noblejas, el seu perfil a Instagram "no és a les mètriques per cobrar el que està cobrant". Segons la informació que aporta aquest especialista, Victoria Federica estaria percebent prop d'uns 4.000 euros per cadascuna de les publicacions. "Debería estar cobrando, como mucho, 2.000 euros", han destacat, afegint que és gràcies a qüestions tan primàries com ser la neboda del rei Felip que aconsegueix lucrar-se per sobre del que li tocaria d'acord amb les estadístiques. Qui ho podria haver augurat. Un sobresou, nòmina inflada. Per no perdre les tradicions.

Ella, aliena a la realitat, gaudeix de la vida com una reina

La periodista Gema López, recent incorporació a l'espai d'Antena 3, s'ha quedat perplexa davant aquesta informació i ha plantejat si realment surt a compte a les firmes doblegar la quantitat que li abonen a l'aristòcrata. L'expert en qüestió ha afirmat que sí, ja que la vinculació amb la reialesa també es paga. Sigui com sigui, ella està completament aliena a la realitat. I és normal, perquè si ni tan sols necessita pujar en seguidors perquè els diners que rep tinguin sentit, què més li hauria d'importar. Gaudeix com una reina de les festes de la capital, es fa piquets a la boca amb les seves amigues i es passeja per totes les setmanes de la moda. L'última, a París, on també s'ha deixat veure amb el pare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vicmabor

Vickyfede no és ximple i sap què fa. O potser no. Potser no té ni idea del que fa, però tant se val! Cobra 4.000 euros per foto i no està la cosa per queixar-se.