La barcelonina Pilar Eyre és l'única periodista que va explicar la veritat sobre què va passar a l'Hospital Clínic de Barcelona quan el rei Joan Carles va anar-hi a operar-se d'un càncer al pulmó. Era l'any 2010 i tota la premsa tapava les misèries del cap de l'Estat. Però Eyre va publicar que qui acompanyava el rei al Clínic no era la seva dona, la reina Sofia, sinó la seva amant Corinna. Ara, deu anys després, Espanya surt de la mentida col·lectiva del rei campechano. És campetxanament corrupte i adúlter i Eyre dona detalls d'aquella farsa. Sofia ho sabia TOT.

joan carles clinic barcelona GTREs

Joan Carles al Clínic, GTRES

Publica Pilar Eyre al seu blog de Lecturas: "Sofía lo sabe todo: la historia de amor de su marido con Corinna. En abril de 2006 Juan Carlos estaba tan ciego de amor por su amante que no consentía separarse de ella. Consiguió llevarla a un viaje oficial a Arabia Saudí. Corinna viajó en el mismo avión militar que la reina. Durante ocho horas compartieron el mismo recinto. El rey se sentó al lado de su novia, cosa que a nadie extrañó, porque el matrimonio real hacía muchos años que no se dirigía la palabra". Sofía a pocs metres de Corinna al costat de Joan Carles dins un avió oficial de poques places. La farsa de Sofia és total. Recull merda des de fa anys.

sofia cull merda efe

Sofia recull brossa a la platja, EFE

La trobada del triangle amorós es va repetir al Clínic l'any 2010 amb Corinna a l'habitació del rei i Sofia arribant en cotxe: "En la sala vip del Clínic una llorosa Corinna desmenuzaba un pañuelo de papel: 'Princesa, tenemos que irnos, que llega la reina. Deprisa, al ascensor. No, que abajo esta la prensa, a la zona de médicos. El ascensor está subiendo. ¡Cuidado! ¡Sube la reina!'. Hombres con pinganillo corren por los pasillos conduciendo casi en volandas a una Corinna aturdida por una noche sin dormir y muy afectada por el estado del rey. La bajan por un montacargas de camillas mientras la reina llega en el mismo instante a la sexta planta". Corinna fuig com a la pel·li Los locos del bisturí, entre llençols bruts al montacàrregues. Casa Reial ridícula fins a l'infinit.

corinna sport t5

Corinna vista pels paparazzi, Telecinco

Pilar Eyre, que té moltes fonts dins Zarzuela, remata el cinisme de la reina, que sempre ho ha sabut tot. Revela el malnom amb què Sofia es refereix a l'amant del seu marit: "'Esa mujerrr' como la llama con su acento germánico". Sofia arrossegant la erra. Arrossegant la barra.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat