Letícia paga amb els seus gestos i sovint, amb la seva cara. La reina no amaga el que li passa per dins i se li veu d'una hora lluny quan vol dir aquí estoy yo o quan està irritada pel seu entorn, diga-li premsa, diga-li ciutadania, diga-li alguna cosa que facin el seu marit o la seva sogra. El darrer exemple de supèrbia, quan va passar-se el protocol pel forro durant el seu Borbón Tour.

Però hi ha una part que encara no coneixíem d'ella i que queda revelada en un gest que duu a terme sovint, la seva signatura. La revista Vanitatis s'ha posat en contacte amb José Villacís González, economista, investigador, escriptor i grafòleg espanyol. Villacís desgrana tot el que li evoca la signatura de la monarca espanyola, aquesta:

signatura leticia

signatura leticia2

@CasaReal

 Segons l'anàlisi, la signatura deixa clar que la carcassa de la reina no està perfecta: "tiene una rigidez en dos sentidos: aristocrática y física. Tiene rigidez en la zona de la columna vertebral. Se notan tensiones en la zona del hombro o zona cervical que no son tensiones de huesos, sino musculares”. Pel que fa a la interpretació, l'estudi del grafòleg deixa clar que Letícia “Se siente observada y tiende a protegerse. Siempre planifica lo que va a hacer”. Evidentment, s'atura en la visible 'R' que escriu Letícia després del seu nom. De Rocasolano? No. De reina: "Con respecto al tema familiar, hay una R final que implica que quiere mantener a los suyos, a su familia, pero no a sus hijos, sino al resto de su familia sanguínea (padres, hermanos…), a distancia”.

leticia marca pits GTRES

GTRES

La part més sucosa del perfil, però, és quan aporta una cridanera dada sobre la reina: "Hay un rasgo de pesimismo muy profundo. Suele pensar: 'Aquí estoy yo y aguanto, aguanto y aguanto lo que pueda'". Típic dels Borbons, agafar-se al tron com a paparres.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat