Letícia Ortiz acaba de ser tieta una altra vegada. La seva germana Telma ha estat mare del seu segon fill als 47 anys, el primer en comú amb l'advocat irlandès Robert Gavin, amb qui se la va veure per primera vegada en públic fa dos anys.

La germana de la reina va començar a sortir amb Gavin després que aquest deixés la seva anterior parella, la cantant irlandesa del famós grup The Corrs, Sharon Corr.

telma ortiz i gabin novio GTRES

Telma Ortiz i Robert Gavin / GTRES

sharon corr

Sharon Corr / @sharoncorrofficial

Corr i Gavin estaven encara en ple procés de divorci quan ella es va assabentar de l'affaire del seu encara marit amb Telma Ortiz, cosa que va fer que es quedés en shock, perquè tal i com es va saber després, la germana de la reina era amiga personal de la violinista de la banda irlandesa. De fet, quan el grup va actuar a Cap Roig l'estiu del 2016, una de les persones que van anar de públic va ser precisament Ortiz.

A més, la germana de Letícia i el matrimoni Gavin-Corr es coneixien d'un temps abans, quan van coincidir en una escola d'esquí a Andorra on estaven apuntats els seus fills.

telma leticia instagram

Telma Ortiz, Robert Gavin, la reina Letícia, la princesa Elionor i la infanta Sofía / Instagram

Ara, Sharon Corr ja s'ha refet del sotrac emocional que va suposar veure el seu ja exmarit amb Telma Ortiz. I els hi ha regalat als feliços pares una sorpreseta. En forma de pitet, de peücs o de xumet pel nouvingut? No. En forma de ram de flors que ha dut a l'hospital? Tampoc... En forma de cançó enverinada on se li entén tot.

Perquè Sharon Corr ha llençat al mercat un nou tema, ara que vol començar una carrera en solitari. Una cançó que es titula ‘The fool and the scorpión’ (’La tonta i l'escorpí’), on no cal ser molt espavilat per saber qui és la tonta i qui l'escorpí.

Per si hi hagués algun dubte, la lletra del tema els esvaeix. Saben allò de cualquier parecido con la realidad es pura coincidencia? Doncs aquí no. Aquí ha servit la seva venjança en forma de lletra sagnant contra qui va ser la seva parella durant vint anys i pare dels seus dos fills i la seva nova nòvia de parentiu reial.

Frases dedicades a tots dos, com per exemple: "No hi ha fúria com la d'una dona despitada", "Anant de beina en beina, xuclant la sang dels vots matrimonials", "Jugant a pares i mares amb els meus nadons, és de malalts i no hi ha cura per a tu", "deixaré que et dessagnis i assequis", "Tindràs les postres que et mereixes, servides en fred sobre la meva tendresa. Els braços als que voles et punxaran fins a morir".

sharon corr i robert

Robert Gavinn i Sharon Corr

N'hi ha més, amb dedicatòria explícita a la germana de la reina i alguna frase molt rotunda: "Aposto a que el llit era foc i que et corries tot el dia, però ara el teu cor està arruïnat i la teva ànima ha rebut una pallissa", "La germana retorçada de la reina, un camaleó... Sóc lliure, lliure! He renascut".

Veurem si Letícia, gran amant de la música i d'anar a concerts, va a veure Sharon Corr quan actuï en alguna sala de Madrid, on per cert, hi viu fa uns anys.