La reialesa danesa juga a una altra lliga. Quan no és una cosa és l'altra, però segur que, darrere de la Royal Family -la família reial més antiga del món- la monarquia del país escandinau és de les més comentades als tabloides i a les revistes del cor. Porten uns últims mesos de bojos. Des que Margarida II anunciés que desposseïa quatre dels seus nets dels títols de príncep passant a anomenar-los com a simples comtes de Monpezat, que la cosa no para. Després d'això, un polèmic viatge del príncep Frederic i la seva esposa Mary Donaldson a Dinamarca, després un nadal en solitari de Margarida i Beneta, la seva germana...

Margarida Dinamarca reunió familiar aniversari GTRES
Margarida Dinamarca reunió familiar aniversari GTRES

Però tot no quedaria aquí. El dinar d'Any Nou va servir per a reunificar la família, just uns dies després que veiéssim Donaldson amb un espectacular biquini a Austràlia. També es va arribar a comentar que un dels nets desposseïts anava just de pasta i posava a vendre la seva casa. Per sort, tot es va calmar i, després de la celebració del 83è aniversari de Sa Majestat, les aigües van tornar al seu curs. Ara, més notícies: arriba una mudança en el si de la família reial de la Casa de Glücksburg.

Margarida Dinamarca frankfurt Archivo
Margarida Dinamarca frankfurt Arxiu

Parlem de Nicolás de Dinamarca. L'expríncep -va ser un dels afectats per la decisió de Her Majesty juntament amb sons germans Enric, Atena i Fèlix- ha decidit fer les maletes i pirar-se-les ben lluny. Els seus pares van anunciar fa escasses setmanes que marxarien a viure als Estats Units d'Amèrica. Doncs ell ja té nou destí bomba: i és gairebé igual de lluny dels EUA com del Regne de Dinamarca. Nicolàs se n'anirà a viure quatre mesos a Austràlia. Així ho ha informat una portaveu de la seva mare, la comtessa de Frederiksborg Alexandra: de l'1 d'agost al 30 de novembre. I no se n'anirà sol...

Nicolás Dinamarca Casa Real danesa
Nicolàs Dinamarca Casa Reial danesa

Per a res un no se n'anirà sol, ja que té una de les xicotes més guapes, sinó del món, del vell continent. Benedikte Thoustrup és la parella de Nicolàs i amb ella anirà a Austràlia a viure l'aventura, però també a estudiar, ja que ambdós aspiren a tenir un gran futur. Ho faran a la Universitat de Tecnologia de Sidney i no serà aquesta la seva primera aventura fora de Dinamarca com a nòvios. A l'estiu de l'any 2021 ja van estar ambdós d'intercanvi a París.

Benedikte és una crac

Benedikte Thoustrup és una noia que li va com anell al dit al príncep Nicolàs. Fan molt bona parella, ja que els dos tenen objectius a la vida i tendeixen a ser simpàtics sempre amb la premsa. Ella té ara 23 anys i va ser el 2018 quan ambdós es varen conèixer i varen començar a tenir una conversa distesa que els acabaria portant a un romanç que dura, de moment, fins avui dia. A tall de curiositat, Benedikte és propietària d'una marca danesa d'accessoris per al cabell, BénéSoie, per a la qual dissenya bandes de seda i passadors biodegradables per al cabell amb la seva mare i la seva àvia.