Les coronacions, per sort, tenen molta més pompa que els funerals. Als funerals s'ha d'anar de negre, de dol, i òbviament no podem veure quin és l'estil exacte de cadascun dels i les royals que habiten a Europa. Tampoc de les artistes, com Katy Perry, la qual ha estat convidada avui a la coronació de Carles III d'Anglaterra, que se celebra encara a l'Abadia de Westminster. La cantant de brutals hits com 'Dark Horse', 'I Kissed a Girl' o 'Roar' ha estat una de les elegides pel Palau de Buckingham per a cantar en els actes oficials posteriors a l'esdeveniment a l'abadia de Westminster.

🔴 Coronació del rei Carles III d'Anglaterra, DIRECTE | Última hora de la cerimònia
 

Katy Perry
Katy Perry

Com dèiem, per descomptat, ha estat present a l'acte de coronació com a convidada VIP i ha acudit solemne per a l'ocasió. Letícia portava una "pamela" que semblava un poké-bowl, però això que explicarem de Katy Perry no quedava curt. Digne d'esment: una pamela gegant de color rosa amb què ha fet el ridícul. Esperpèntica Perry que, amb el seu brutal vestit rosa, s'ha fet un embolic i no ha trobat el seu lloc dins de l'Abadia fins al cap d'una estona. Però per què s'ha embolicat? Doncs fixin-se en el vídeo, parla per si sol:

Sí, ha estat la seva pròpia indumentària, la seva pròpia pamela rosé, la que l'ha traït tapant-li la visió en diversos moments i havent de caminar com un pingüí en no voler treure's momentàniament aquest barret gegant del seu cap. Escena surrealista que, com no, ha fet furor (i mems) a Twitter:

Més estrelles musicals

Katy Perry no farà un 'solo' a Londres aquest cap de setmana. Cal recordar que les celebracions de la coronació de Carles i Camil·la ni comencen ni acaben avui. Ahir ja es van fer alguns actes a Anglaterra, així com la recepció reial, en la qual també van participar Felip i la reina Letícia, però el bo encara està per arribar. Després que surtin SSMM de Westminster i es dirigeixin a Buckingham Palace, múltiples artistes internacionals cantaran pel Rei i la Reina, brindant-los la seva millor veu. Katy Perry serà una d'elles, però estarà acompanyada per altres VIPs del món de la música com Judith Weir, Mestra de la Música del Rei o Tarik O'Regan, entre molts d'altres. Cal dir també que l'himne de la coronació ha estat elaborat per Andrew Lloyd Webber i és un must escoltar-lo íntegre.

Katy Perry/ Agencia
Katy Perry/ Agències