"Sigo a compañeras tuyas. Espero que no caigas en determinados perfiles". Són paraules de l'actriu María Hervás sobre la reina Letícia. Una reina Letícia que sembla clar que està ficada en això de les xarxes socials per veure qué se cuece. I és que l'asturiana està molt interessada en que lo que se cuece no l'afecti o l'afecti poc. Vol saber què es diu de les seves filles, a qui segueixen i tenir cert control sobre determinades publicacions que parlen dels Borbons. I pel que sembla, l'actriu de Machos alfa no és l'única que segueix. També ha stalkejat l'intèrpret de Los protegidos Mario Marzo, segons va revelar ell mateix ("No eres un influencer como tal, eres actor, pianista, tienes algo dentro. ¡Cómo no voy a saber de ti! ¡Si te sigo en Instagram!").

marzo
Mario Marzo i Letícia

Fa poc a TV3, la presentadora lleidatana Núria Marín, va dir que estava segura que la reina està pendent de què publica: "ella em segueix des d'un compte secret, n'estic segura. No rieu, jo ho crec, té un perfil fals per seguir a la gent. Hi ha qui si veu que l'estàs investigant, et bloqueja perquè no vol que l'estiguis veient. A mi m'ha passat vàries vegades. Em va passar amb l'internat de l'Elionor, que jo els mirava i estava descobrint coses... Em van blocar i ja no vaig poder entrar més a tafanejar". Diu Marín que Leti té un perfil fals per seguir a la gent i sobre això han incidit al programa La Roca de La Sexta de la seva homònima Núria Roca.

roca
'La Roca' / La Sexta

Al programa de la valenciana no han agradat dues coses sobre aquesta possibilitat d'una Letícia tafanera i amb el perfil privat. Perquè el que té clar tothom és que la dona de Felip utilitza un perfil fals i que no vol que gaire gent sàpiga res d'ella. De fet, Juan del Val ha estat categòric quan ha deixat anar "¿Pero esto qué mierda es?" davant de perfils de gent que no mostra la seva identitat real. I encara ha anat més lluny la col·laboradora Sara Ramos, que no s'ha callat a l'hora de definir Letícia amb uns termes indignats que criden l'atenció: "Es una mirona de Instagram, esa gente me pone nerviosísima. Si estás, estás. Entrar ahí solo a mirar no"... Mirona... Sort que ha especificat de Instagram. Sobre aquesta qüestió, l'esmentat programa ha anat més enllà i ha intentat localitzar el seu compte.

DL u406167 014 (1)
Letícia / GTRES

"Nos ponemos manos a la obra para encontrarla, pero vemos que muchos juegan al despiste", diuen, i posen tres exemples de comptes fakes que no es corresponen amb la reina, tot i utilitzar el seu nom i la seva foto:

insta leti
'La Roca' / La Sexta
leti
'La Roca' / La Sexta
leti2
'La Roca' / La Sexta
leti3
'La Roca' / La Sexta

Després d'analitzar els comptes dels que han dit que Letícia els segueix, "damos con un perfil sospechoso. No tiene fotos ni contenido, pero si miramos en la cuenta de la musa de las influencers (Victoria Federica) royal...". I mostren un perfil d'algú que, efectivament no té foto, que és privat, que segueix 71 comptes i que té 13 seguidors. Algú que ha fet comentaris a publicacions de Vic com "¡Qué ideal!", "Estilazo", "¡Me encantas!" i que té un sobrenom curiós, com es pot veure en les imatges del mateix programa... "¿Será Letizia piropeando a su sobrina?", es pregunten, tot i que després asseguren: "Con este perfil la monarca navega por la red, así que hecha un vistazo a tus seguidores, porque entre ellos puede estar la mismísima reina de España". "Yo creo que es este último", diuen en tornar a plató després de veure el vídeo.

ideal
'La Roca' / La Sexta
ideal2
'La Roca' / La Sexta

Curiós nom el que ha triat... Us segueix a vosaltres?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!