Joan Carles tem el corinnavirus i el seu fill, el coronavirus. Al primer encara li queda molt per patir pel que pugui revelar la seva ex amant. El segon, respira una mica més tranquil que ahir.

joan carles i felip gtres

GTRES

Després que la reina Letícia estigués compartint durant molta estona el mateix espai que la infectada ministra d'Igualtat, Irene Montero, en un acte, van saltar totes les alarmes a Zarzuela.

irene montero leticia gtres

GTRES

Suspensió de tots els actes oficials de la família reial i test d'urgència per saber si els monarques espanyols també s'han contagiat com molts dels ciutadans del seu país. Però Casa Reial ha confirmat, després de les anàlisis, que els resultats per detectar el COVID-19 als reis han donat negatiu. No caldrà, de moment, quarantena al palau, però sí "Siguiendo las recomendaciones de las autoridades sanitarias, S.M. la Reina permanecerá sin actividades y se hará los controles periódicos de toma de temperatura requeridos en estas situaciones".

reis mascareta

FB Alexandro Palombo

Per tant, la imatge que es va fer viral que un il·lustrador italià va fer dels reis, amb mascareta, de moment no es produirà. Veurem si els propers dies l'agenda reial es reprèn i si segueixen saludant els seus homòlegs des de la distància, com va passar a França amb Macron i la seva dona. I veurem també si s'aplaça el viatge que tenen previst fer als Estats Units el pròxim 21 d'abril després de la dràstica decisió que va prendre Donald Trump.