La reina Sofia sempre va saber que Juan Carlos l'enganyava amb altres dones, milers. Es diu que en tota la seva vida ha estat amb gairebé 5.000 dones. L'emèrit era una persona molt atractiva i un gran seductor. Aconseguia la dona que es proposava, encara que la majoria de les seves conquestes eren prostitutes de luxe. Tenia una dona a cada port. Tres persones van arribar al seu cor. Bárbara Rey, Corinna Larsen o Marta Gayá. Les tres el van fer perdre el cap i va mantenir una relació d'anys. De fet, encara que la que més mal públic li ha fet és l'alemanya, tornaria amb ella amb els ulls tancats. Va estar a punt de divorciar-se de la mare dels seus fills per casar-se amb l'empresària.

Felipe, Reina Sofia, Letizia efe
Felipe, Reina Sofia, Letizia efe

Tanmateix, qui més parla en televisió i qui li va robar el cor per primera vegada és Bárbara Rey. La vedet continua aprofitant-se de la seva relació amb l'exmonarca. Mai no ha volgut ocultar el seu festeig amb Juan Carlos. Els primers anys va tenir molta por per les conseqüències, però hi va haver un dia en què li va deixar d'importar i ara revela tota mena d'esdeveniments llargament.

La reina Sofia va descobrir la infidelitat de Juan Carlos per Felipe

Segons va explicar a Jorge Javier Vázquez, la seva relació amb l'exmonarca li va costar el treball. Una mà negra el va perjudicar. "A mi m'han costat diners possiblement la relació", matisava. "Jo he estat molt temps sense treballar, moltíssims anys. Jo era una persona que treballa moltíssim", explicava. No va voler donar la culpa a Juan Carlos. "Ell no crec que tingués la culpa però aquestes persones solen tenir un entorn molt fluid", declarava deixant la pilota a la teulada del seu cercle.

Bárbara Rei
Bárbara Rei

També ha donat la seva opinió sobre la reina Sofia. "La reina Sofia ha estat molt bona reina, que potser ha aguantat molt pel futur del seu fill, és la meva opinió", aclaria. No obstant això, també ha expressat el seu sentir sobre la forma en què regnava. "De totes maneres crec que és una dona molt intel·ligent, preparada per a això i ha sabut sortir de les aventures de l'emèrit sempre, a causa de la seva preparació per regnar," afegia.

Bárbara Rey va trencar la seva relació amb Juan Carlos perquè estava farta de les seves relacions amb altres dones. Ella volia ser l'única amant. No obstant això, sempre li ha guardat un gran afecte perquè va estar molt enamorada. De fet, va tenir dos fills amb Ángel Cristo. Al fill el va anomenar Àngel en honor al domador de lleons i a la filla Sofia, segons Pilar Eyre per la reina emèrita. Sentia una gran admiració cap a ella.