A Zarzuela només hi ha una  persona que li combat a Joan Carles ser la persona que més vegades ha passat per quiròfan: la reina Letícia. Mentre la monarquia continua ancorada en el passat sense cap rentat d'imatge, qui sí es fa operacions d'estètica com qui diu bon dia és la dona de Felip. Letícia té una estreta relació amb el bisturí. La seva cara és una altra ben diferent a quan va arribar a Palau.

Letícia abans:

leticia jove

Letícia ara:

leticia ara

Letícia (GTRES)

I algunes vegades, amb esperpents, com quan va aparèixer com si fos un extra de la cantina de Mos Eisley de La guerra de las Galaxias:

leticia operacio

Letícia (GTRES)

Són tants els retocs, que aviat corre el risc que li quedi un rictus tibat de manera permanent. Però encara hi ha qui la té com a un mirall on contemplar-se. Segons explica La otra crónica, les espanyoles i els espanyols envegen una part molt concreta de Letícia, que curiosament, coincideix, de manera sorprenent, amb Kim Kardashian. En una entrevista amb l'expert en cirurgia plàstica, el doctor Norman Blanco, el cirurgià diu que una de les coses que més li demanen és un retoc al nas. I que la gent va amb una referència clara, una foto de Letícia i de la celebrity nordamericana. "La nariz de la Reina Letizia y la de Kim Kardashian. Usualmente, te muestran narices perfectas de inglesas, italianas y argentinas. ¿Un buen trabajo estético? A mí, personalmente, me gusta".

Letícia abans de la rinoplàstia:

LETI RINO PLASTIA EB

Letícia després de la rinoplàstia

leticia nas nou gtres

Letícia (GTRES)

Kim Kardashian, abans i després de la rinoplàstia:

kim abans i ara

Possiblement sigui l'única semblança entre Letícia i Kim Kardashian.