Malgrat que ja no estan junts, Corinna Larsen continua condicionant la vida de Joan Carles. I és que després de l’entrevista de la seva examant a OK Diario fa només deu dies, el rei emèrit hauria decidit ajornar un retorn a Espanya que aleshores era immediat. Segons el mateix mitjà, tenia passatges per volar des d’Abu Dhabi el dia 10 d’octubre i poder celebrar el dia de la Hispanitat a casa. Però la por a les possibles conseqüències de la xerrada entre Eduardo Inda i Corinna li hauria fet canviar els plans. La seva tornada no té ara una data fixada.

joan carles carrer gtres

Joan Carles hauria tingut previst tornar a Espanya el 10 d'octubre, però va canviar de plans per l'entrevista de Corinna a Ok Diario | GTRES

El digital d’Inda assegura, de fonts properes a l’excap de l’Estat, que Joan Carles “se quedó acongojado” amb les declaracions de la seva amiga especial. Tot i que no va dir res que no se sabés. Corinna va repetir que el seu ex tenia una màquina de comptar bitllets, va assenyalar també el paper de Felip en l’entramat del pare, va explicar que els Borbons estaven assabentats de les corrupteles d’Iñaki Urdangarin i va parlar de les amenaces de mort que ha rebut des que es va destapar la relació amb l’exmonarca. Passatges que van viure junts entre els anys 2004 i 2014, narrats per ella mateixa. Un cop vista l’entrevista sencera en vídeo i havent valorat les repercussions que podia tenir, l’emèrit hauria considerat que no era adequat tornar.

larsen corinna GTRES

Corinna va repetir el que ja se sabia però Joan Carles "se quedó acongojado", asseguren | GTRES

Però encara n’hi ha més. Segons el mateix diari, Joan Carles hauria mantingut contacte fluid amb els seus amics íntims durant tot aquest temps, via telefònica, i li hauria encarregat a un d’ells que condicionés una mansió a Puerta de Hierro, una de les urbanitzacions més exclusives de Madrid, perquè ell hi pogués entrar a viure. És per això que l’exrei hauria tingut previst viatjar a la capital espanyola, ja que no sembla disposat a viure fora d’Espanya a llarg termini.

joan carles ma a la cara GTRES

Joan Carles tindria intenció de viure en una mansió a Puerta de Hierro, i aquest seria el motiu del retorn frustrat el 10 d'octubre | GTRES

L'ombra de Corinna és allargada. Tant que arriba als Emirats Àrabs. De moment, Joan Carles no torna.