El rei Joan Carles I és un autèntic fan de la tauromàquia. Fidel assistent a les corregudes de bous, fa anys ja que és un habitual de places d’arreu d’Espanya. Una afició que ha inculcat a la seva primogènita, la infanta Elena, a Froilán i Victòria Federica.

La Infanta ha rebut el Premio Taurino d’enguany, tot un reconeixement. I ara ha estat el seu pare qui ha vist recompensat el seu suport en ser nomenat ambaixador universal de la tauromàquia.

Joan Carles premis toros  EFE

EFE

Aquest dimecres l’emèrit ha presidit l’acte en el qual s’han presentat els cartells de les corregudes de bous de la propera fira de San Isidro, una de les festes taurines més prestigioses del món. I hi va anar acompanyat, precisament, de la seva estimada filla.

Tot dedicant-li unes paraules en el discurs: “Sabeu bé que sempre podreu comptar amb tot el meu suport, també amb el de la meva filla Elena i els seus fills. Sempre que vinc a Las Ventas me’n recordo de la meva mare, qui va veure reconeguda la seva afició al toreig amb un mosaic. Moltes gràcies per la invitació i pel guardó, que amb tanta emoció acabo de rebre”. Un discurs que provocava una gran ovació d’un públic que va estar dempeus durant més d’un minut.

premi taurino joan carles i elena  casa real

Joan Carles I i infanta Elena   Casa Reial

EFE

Molts han trobat a faltar que en el missatge fes referència al rei Felip, acusant-lo d’evidenciar el seu favoritisme per la infanta Elena. Hi ha realment mala relació entre pare i fill? Sigui com sigui, Joan Carles I està d’allò més content i emocionat amb el seu premi taurí.