El rei Joan Carles i la infanta Elena són els dos membres de la monarquia espanyola que donen suport a la tauromàquia de la forma més desacomplexada. Pare i filla han anat incomptables vegades junts als toros i aquesta setmana, per les festes de San Isidro a Madrid, no han perdut l’ocasió de fer una visita a Las Ventas.

joan carles infanta elena toros gtres

GTRES

Els Borbons, espectadors de luxe de la corrida de Roca Rey. Però la tarda de toros va ser accidentada, tal com explica Jaime Peñafiel avui a la seva columna d’El Mundo. El cronista reial per excel·lència ha revelat una anècdota que li ha explicat el seu company Jorge Bustos, director d’opinió del diari: “Observó que la Infanta se descalzaba una alpargata para pegar la suela con un tubo de pegamento. A la filla gran de Joan Carles I se li va fer malbé la sabata i necessitava arreglar-la per no anar descalça.

joan carles infanta elena gtres

GTRES

Però pel cap de Peñafiel ronda un dubte: “Me hubiera gustado que mi compañero le preguntara a Elena de dónde y cómo llegó a sus manos, sin moverse de la barrera, la solución para la alpargata”. El periodista té claríssima la resposta i en deixa constància amb la seva ploma afilada: “No creo que en las plazas de toros sea fácil hacerse con un tubo de pegamento Y Medio y más difícil que lo lleve consigo. Aunque yo conozco a uno que siempre lo lleva en el bolsillo para fijarse la dentadura por si surgiera una emergencia”. Jaime Peñafiel insinua que Joan Carles porta dentadura postissa? Podria ser que fos ell qui li va donar una barra d’enganxar a la seva filla, que seia al seu costat, perquè arreglés el problema de la sabata?

joan carles toros bandera efe

EFE

Joan Carles, humiliat per Peñafiel a El Mundo, que intenta esborrar-li el seu somriure de la cara un dissabte de bon matí.