Amb el rei Joan Carles fora de la Casa Reial, els periodistes més loquaços gosen explicar què amaga el seu adeu. En Blau ha recollit les tres raons publicades de la re-abdicació del rei emèrit: 1) està tan fotut de salut que acabarà en cadira de rodes (Pilar Eyre), 2) Letícia i Felip l'expulsen perquè no volen que els faci ombra (Jaime Peñafiel) i 3) la justícia l'investigarà per possibles casos de corrupció (Pilar Urbano). Un locutor de ràdio que no s'alinea amb els mitjans oficials és Federico Jiménez Losantos. Un unionista com ell atacant el símbol de la unitat d'Espanya no és habitual. I Losantos aporta una altra raó del retir reial 4) literalment "Al rey Juan Carlos le gusta el drinking".

(Àudio del programa, minut 10:05)

 

losantos abascal twitter

twitter

Losantos: "Vamos a ver, don Juan Carlos es lo que es. Le gusta la adulación, le gusta el drinking como al padre, al abuelo y al bisabuelo. Como Alfonso XII que murió en el acto (sexual). Su carta de despedida no la ha escrito Juan Carlos porque no sabe escribir. La ha escrito Zarzuela. Alguien creía que jugaban dobles Juan Carlos y Sofía. Y Sofía es más mala que un dolor, es peor que Juan Carlos. Engaña a la gente. Llevar cuernos no es ser buena. Mentira podrida que vuelvan. Antes veremos a Juan Carlos haciendo de Griñón". Losantos insinua que Joan Carles acabarà agredint Sofia i la policia el farà dormir a comissaria acusat de maltractador, com el marquès de Griñón.

joan carles beu alcohol GTRES

GTRES

A la ràdio ja es diu que Sofia és mala persona, que Joan Carles té un problema amb l'alcohol, que detesta la seva dona, que pot acabar acusat de maltractador, que és semi-analfabet i no sap ni escriure la carta de comiat. Losantos afegeix "Juan Carlos se dedicó a trincar y casi nos cuesta la Corona". I després critiquen Pilar Eyre per parlar massa del rei.