Aquesta setmana el rei Felip VI ha tingut una agenda molt atapeïda. No està acostumat a tenir tanta feina, però la obligada ronda de contactes amb els representants dels diferents partits abans de la investidura de Pedro Sánchez ha fet que el monarca, entre d'altres coses, hagués de donar la mà una i altra vegada als polítics que van anar a parlar amb ell a Zarzuela.

Santiago Abascal - Felip VI ronda contactes EFE

Efe

Laura Borràs Felip VI ronda contactes - EFE

Efe

garzon rei felip vi efe

Efe

Per molt que somrigui, veure la papallona groga que duia Laura Borràs segur que el va treure de polleguera. Però per això estaven per compensar personatges com Santiago Abascal, que a banda d'abaixar el cap amb servilisme, li va fer-li una peculiar encaixada de mà, més informal, tipus pessigolles, amb el dit índex tocant el canell del monarca.

Santiago Abascal rei Felip VI Encaixada de mans zarzuela - Efe

Efe

Però fixin-se en un detall que a primer cop d'ull va passar inadvertit, però no així per la xarxa, que es queda amb qualsevol detall i s'hi abona. Dues tiretes als dits petit i a l'anular.

ma felip tiretes gtres

GTRES

A la reialesa britànica, Kate Middleton acostuma a dur-ne sovint a les mans, segons sembla, per la seva passió per la jardineria. Però no consta que a Felip li agradi anar retallant les branquetes d'un bonsai com a Felipe González. En tot cas, li agrada retallar llibertats, però això no deixa senyals sagnants a les seves mans reials. Sigui com sigui, veure aquests dos apòsits ha desfermat la imaginació de la xarxa. Zarzuela no ha dit què li ha passat. Però no fa falta:

Fan falta molts pedaços per cicatritzar la imatge d'una Corona que va a la deriva.