Albert Solà, el cambrer català de La Bisbal que assegura que és fill del rei Joan Carles, probablement hagués desitjat ser belga. En una entrevista concedida a En Blau va reconèixer que el seu pare probablement l'hagués reconegut ja si ell no hagués estat un nen i si no hagués sigut el primogènit. Solà té mala sort de no ser belga. Tot el contrari que el rei emèrit, que deu estar posant espelmes a tots els sants per haver-lo fet monarca d'un país com Espanya en lloc de Bèlgica. Però ja ho diu la dita, cuando las barbas de tu vecino veas afeitar, pon las tuyas a remojar.

albert sola fill joan carles 2

D.P.

Que prengui nota JC pel que acaba de passar al país centreeuropeu, on novament acaben de pintar-li la cara a la justícia espanyola, retratada una vegada més i deixada en evidència. Per què? Perquè aquest dijous la Cort d'Apel·lació de Brussel·les acaba de decidir que el rei emèrit Albert serà multat amb 5.000 euros diaris si no es fa una prova de paternitat, tal i com informa El País. Una dona, Delphine Boël, manté un llarg litigi amb el monarca belga per aconseguir que reconeixi públicament que és el seu pare. 

alberto belgica juan carlos gtres

GTRES

El passat 25 d'octubre ja s'havia sentenciat que el que fins ara es considerava el pare biològic de Boël, no ho era. Llavors, el tribunal va encarregar a un hospital de la capital belga procedir a realitzar una avaluació genètica que permetés establir un vincle de paternitat entre la demandant i el monarca, que va deixar la corona l'any 2013 quan va abdicar en favor del seu fill Felip. Els sona, oi? Quines curioses casualitats depara la vida. Albert de Bèlgica va abdicar l'any 2013. Joan Carles el 2014. El nou rei belga es diu Felip. El d'Espanya, també. Al rei emèrit belga li reclamen una paternitat d'una filla il·legítima. Al rei emèrit espanyol, també. Però la lamentable bombolla i el servilisme que hi ha a Espanya cap als Borbons fan que les coincidències es quedin aquí.

felip joan carles gtres

GTRES

Difícilment s'obligaria aquí a que Joan Carles pagués 5.000 euros al dia mentre continués sense reconèixer si és el pare o no d'Albert Solà i de molts altres que han reclamat proves de paternitat del Borbó. Especialment rotund i carregat d'ironia ha estat l'advocat Gonzalo Boye, creador de les bases jurídiques perquè els exiliats com Carles Puigdemont o Toni Comin puguin estar precisament a Bèlgica:

Zarzuela queda lluny del Palau Reial de Brussel·les... Però qui sap si s'engega un efecte dòmino en la reialesa...