Letícia entre ovelles. Quan la imatge de la Corona trontolla, Zarzuela prepara banys de masses als reis en poblets petits on no es nota tant l'hostilitat cap al cap de l'Estat. Un altre dia pèssim per Felip, ficant en un embolic Elionor per haver concedit el premi Princesa d'Astúries als sanitaris, que han rebutjat el guardó exigint que els Borbons paguin el que deuen a Hisenda.

reis ovelles cr 5

Casa Reial

Per tapar les polèmiques, res millor que anar a un poblet perdut on crien ovelles i fan formatgeLetícia ha demostrat que no es relaciona bé amb els humans. En topar-se una nena passa això. Letícia aprofita que Sanitat desaconsella les abraçades per no tocar una nena d'uns 12 anys, filla de ramaders, que l'esperava amb tota la il·lusió i un mòbil a la mà. Vídeo:

El Nacional

Fotos sí, que per això Letícia va emmascarada i no se li veuen les costures de la cirurgia. Però de tocar una menor, ni parlar-ne. L'últim petó que ha fet Letícia va ser fa 3 mesos a la ministra Irene Montero i li va costar la paranoia d'estar infectada de coronavirus. Ara es nega a abraçar una nena i ho substitueix per un gest inèdit d'abraçar l'aire que hi ha en els 4 metres que les separen. 

leticia abraça l'aire YT

ovelles mamant

Casa Reial

La foto que millor representa els reis és la de les cries mamant, mentre els monarques s'amorren a la mamella dels Pressupostos Generals de l'Estat. Amb dos afegits: als reis no els vota ningú i no paguen impostos per la fortuna que la família amaga a paradisos fiscals. La vaca és vostè, lector.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat