Un altre Urdangarín assegut a la banqueta. Pablo Urdangarín, el fill mitjà de la infanta Cristina, ha estat suplent, però ha jugat alguns minuts en el seu segon partit oficial a l'equip d'handbol de Nantes, a la competitiva lliga francesa. Segons algun testimoni, la germana del rei Felip va acompanyar aquest cop el seu fill, l'únic dels nebots del rei Felip que treballa. La infanta Cristina es va perdre el debut però fora dels focus del primer dia sí va ser al poliesportiu.

pablo urdangarin nantes GTRES

GTRES

El noi, que és a punt de fer 19 anys, juga al segon equip del club. Segons avança el diari El Mundo el seu salari, quan passi de l'equip B al primer equip, serà de 6 mil euros mensuals. Molts culers es pregunten si el noi val prou com per acabar al Barça com el seu pare. Ho valorarà qui mana esportivament al club francès. L'entrenador del primer equip del Nantes va ser company de la selecció espanyola d'Iñaki Urdangarín, Alberto Entrerríos. Alguns veuen nepotisme en el fitxatge del Borbó però el Nantes és un equip professional cridat a guanyar títols. Si el noi no és bo, malgrat els seus 1,88 metres d'alçada, no arribarà al primer equip. Ara entrena i juga amb els joves del B.

urdangarin tuyit nantes

@HBCNantes

Pablo és el primer per l'esquerra, dels més alts de l'equip i amb l'handbol a les venes. Això ha servit a Iñaki per ajudar discapacitats a Madrid sortint de la presó. Al fill li serveix per evadir-se i tenir una feina ben pagada. Expliquen que és el fill que més unit estava al seu pare, que se li assembla, també juga d'extrem esquerre i segueix les seves passes. Només en l'esport, s'entén. Dos partits dues victòries. Un amulet monàrquic per l'equip de la república francesa que juga amb el morat dels republicans.

pablo urdangarin banquillo GTRES

Urdangarin pablo nicolas - Efe

EFE

El noi que acompanyava el pare a veure parits, que animava com pocs mentre el fill gran Juan s'ho mirava avorrit. El nen que va estudiar al Liceu francès i domina l'idioma. Un club amb 8 milions de pressupost, gairebé el mateix import que l'Institut Nóos va embutxacar-se de les arques públiques. D'aquests milions una petita part, sis mil cada mes, seran aviat pel primer Borbó d'última generació que es guanya honradament la vida.