Aquest estiu anava a ser molt especial per a la reina emèrita Sofia. Tal com va informar Vanitatis i van confirmar altres mitjans, era prevista una reunió multitudinària de membres de la família reial a Marivent. Coincidint amb l'estada dels reis Felip VI i Letícia, i les seves filles, Elionor i Sofia, s'esperava l'arribada de les infantes Cristina i Elena juntament amb seus fills. Fins i tot es va dir que Joan Carles I, que també seria aquells dies per Espanya, també podria deixar-se caure per allà. Sofia anava a poder fer-se una foto amb tota la seva família per complet, una cosa que no passava des del seu 80 aniversari el 2018.

Finalment, tanmateix, es va quedar amb les ganes. Diversos mitjans van confirmar que Felip i Letícia van vetar la presència de la resta de la família mentre ells fossin al palau de Mallorca. L'anul·lació de la trobada va provar molt malament a Sofia.

Aquesta vegada tampoc no hi haurà foto de la família per complet

No obstant això, ara es presenta una nova oportunitat de reunir tota la família. Serà el proper 31 d'octubre, dia en què la princesa Elionor jurarà la Constitució espanyola i complirà 18 anys. La celebració tindrà dues parts, una de dividida entre les Corts i el Palau Reial, on seran presents alguns dels noms més influents del país, i una altra que serà de caràcter privat i que tindrà lloc al Palau d'El Pardo. Per a aquesta última trobada estan convidades les infantes i tots els seus fills.

Leonor
Leonor

Però si les informacions que publica El Confidencial Digital són certes, Sofia es quedarà amb les ganes de nou. Pel que sembla, entre els noms convidats figuren Victoria Federica i Froilán. Però cap dels dos no assistirà a l'esdeveniment.

Victoria Federica s'esborra de l'aniversari d'Elionor

El motiu de Victòria és, bàsicament, per la seva mala relació amb els seus oncles i la nul·la que té amb les seves cosines. "Victoria Federica no vol assistir a l'esdeveniment amb els seus oncles per discrepàncies familiars", apunta el mitjà esmentat.

A aquesta primera insolència de molt pes s'afegeix una segona, la de Froilán. Encara que en el seu cas, segons la font, és que no pot faltar al seu lloc de treball en la petroliera ADNOC on treballa des de fa uns mesos. Sembla que l'emèrit no té prou influència perquè el seu net prengui un dia de festa.