Molt s'ha especulat al voltant de la figura d'Elionor de Borbó i els seus xicots. Fa uns mesos es va saber que la princesa de Girona podria estar enrotllada amb un brasiler barbut que Elionor hauria conegut a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Aquest romanç, tanmateix, hauria acabat, ja que ell era un curs superior i se les va haver de pirar de territori gal·lès en acabar la seva etapa estudiantil. Ara, tanmateix, la premsa alemanya relaciona Elionor amb un altre misteriós noi, també de l'internat gal·lès en el qual la princesa ha passat els últims dos anys de la seva vida. I li posen nom i cognoms...

Leonor amb aparells
Elionor

'Bunte' és la revista alemanya que ho ha tret a la llum. També va ser la mateixa que va elogiar a tota pompa a Irene Urdangarin com una de les royals amb més ascendència a Europa. Doncs bé, la revista germànica explica que aquest xaval es diu Gabriel i, en comptes d'anar a un altre curs com sí que hauria anat el seu anterior nòvio, ara ha anat a la mateixa classe. Gabriel no és Gabriel de Bèlgica, un altre bonic príncep que sempre s'ha volgut vincular amb Elionor, sinó que aquest Gabriel és el fill d'una parella milionària del Brasil, encara que en la seva infantesa va créixer a la ciutat dels gratacels, a Nova York.

Letizia en la graduación de Leonor
Letícia a la graduació d'Elionor

"La seva mare té èxit dins de l'àmbit de la publicitat, mentre que el seu pare, en ser reconegut com un expert al sector financer internacional, treballa com a banquer d'inversió per a Deutsche Bank, comptant a més amb un doctorat en Filosofia en una universitat d'elit als Estats Units", relaten a Look, basant-se en la informació aportada per la revista alemanya. Un noi de pasta vaja, i més sabent on viu la seva família: i és que aquesta habita en un elegant edifici d'apartaments proper a la famosa Wall Street, quelcom que li va permetre a la família del sud-americà portar el seu nen a un institut de Brooklyn en la seva etapa de secundària.

Leonor UWC Collage gales
Elionor UWC Collage Gal·les

Molt en comú... amb Sofia

De les dues germanes Borbón-Ortiz sabem que és Sofi la que li agrada més l'esport. Mentre Elionor és una habitual en esports com el volley, és vox populi que la infanta Sofia senti devoció pel futbol. La segona filla dels Reis d'Espanya va arribar a sonar per a un equip de futbol de Madrid, però al final el seu fitxatge es va truncar a causa que Zarzuela va anunciar la incorporació de Sofia a l'UWC Atlantic College a partir del pròxim curs. Tanmateix, es diu que aquest nou "amic especial" d'Elionor té més en comú amb Sofia que amb Elionor perquè li agrada el futbol. "Juga a futbol, va a classes d'art, parla portuguès, anglès i una mica d'alemany," revelen. Serà el mateix que va anar a la festa d'aniversari de Paloma Rocasolano l'estiu passat? Serà un altre? És realment el xicot o simplement un amic especial? Pot ser el successor de Letícia com a rei consort? Dubtes que algun dia s'acabaran aclarint.

IG
IG