Pilar Eyre ha escrit sobre Letícia centenars de columnes a la revista catalana Lecturas i aquesta setmana revela que la reina d'Espanya és una entre els milions d'espectadors que sintonitzen Rocío, l'entrevista de 13 capítols que emet Telecinco. La dona de Felip VI està enganxada a la pantalla ja que l'única família que supera en truculència els Borbons són els Jurado. "Letizia está volcada en el tema Rociíto. Se ve los docudramas, llama a sus amigas periodistas para preguntar por la trastienda del asunto y toma partido apasionadamente".

leticia futbol Telecinco

Letícia a Telecinco

Una de les antigues reporteres de Sálvame, Adriana Abenia, va aconseguir parlar amb Letícia en un reportatge i així ho explica Eyre: "Aún se paraba a hablar con los reporteros cuando la abordaban por la calle, como cuando la encantadora Adriana Abenia le preguntó si cuando viajaba le dejaba comida preparada a Felipe en la nevera: “Pues la verdad es que no, para que voy a engañarte'". Aquella espontaneïtat es va acabar quan Letícia va saber que Zarzuela i Joan Carles utilitzaven els rumors de la vida privada de Letícia per tapar el frau fiscal i l'adulteri del cap de l'Estat. 

ADRIANA ABENIA ANTENA 3

Adriana Abenia i Letícia, Antena 3

El clic que va convertir Letícia en esquerpa, desconfiada i amargada en públic són dues maledicències: "Todo fue cambiando a medida que la prensa arremetió con críticas que ella consideraba injustas, hasta el punto de que llegó a sospechar que eran cotilleos que se favorecían desde la Casa para apartar la atención de la conducta irregular de Juan Carlos. Despertarse cada día con una alusión malintencionada a su delgadez o el recuerdo exagerado de la humildad de su familia fue amargando su carácter y minando la confianza en sus antiguos colegas".

letizia pelo revuelto GTRES

Letícia amb mala cara, avui GTRES

La roïndat del sogre va fer-li escampar que Letícia era anorèxica i que la seva família, la Ortiz, era pobra. Molts columnistes afins, de Peñafiel a Ussía, han fet la feina bruta: assenyalar Letícia quan el corrupte original és Joan Carles. Això no vol dir que Letícia sigui una santa. El seu cosí David Rocasolano ha escrit sobre els negocis tèrbols de Felip i Letícia. I això sí que tota la premsa ho ha silenciat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat