El rei Joan Carles ja es troba a Sanxenxo per passar uns dies de jijijaja amb els seus amigotes, fotre's tiberis, i enfotre's dels ciutadans espanyols. Prèvia escala Londres, on va anar a veure el partit de Champions entre el Chelsea i el Reial Madrid a Stanford Bridge, i on va anar, només faltaria, a fotre's les botes en un altre àpat pantagruèlic dels seus o on el van enxampar en un club nocturn. La poca vergonya d'aquest personatge no té límits. 

joan carles arriba sanxenxo gtres
Joan Carles, arribant a Sanxenxo / GTRES
joan carles chelsea madrid gtres
Joan Carles a Stanford Bridge, veient el Chelsea - Reial Madrid / GTRES

Al pare de Felip li llepa un peu que li aconsellin no tornar a Espanya, que el seu fill i la seva jove li diguin que s'estigui quietet a Abu Dhabi, que li diguin que després de robar a mans plenes, millor que no se'l vegi passant-ho pipa amb els seus amics i anant en veler. Porque yo lo valgo. Bé..., lo vale gràcies a la pasta dels ciutadans. El cas és que ja el tenim aquí. Una arribada que la gran Pilar Eyre ha analitzat. Cada vegada que la periodista i escriptora que més sap de la monarquia parla, se l'ha d'escoltar. I avui ha estat meravellosa al plató del Tot es mou de TV3 amb l'Helena Garcia Melero. Primer, dient sense embuts què li sembla el viatget que s'ha muntat el rei: "No me parece mal que venga... lo que me gustaría es que diera explicaciones y pidiera disculpas. El 27 de enero comunicó a la Hacienda española que ya no iba a tributar en España. Que está echando mano todo el día del patriotismo, cuando te tocan la cartera ya no es tanto patriotismo... pues me parece que su venida aquí me parece bastante escandalosa".

Joan Carles, a Sanxenxo GTRES
Joan Carles, a Sanxenxo GTRES

Eyre, molt crítica amb els voceros de Palau, critica que, arran del viatge a Londres, "es una vergüenza que su entorno estuviera diciendo que sí se había visto con el rey Carlos III, que era una reunión privada", quan Carles d'Anglaterra no l'ha rebut ni l'ha vist. "Nos están mintiendo. Te das cuenta de todas las mentiras que nos cuentan desde que se levantan hasta que se acuestan, no te puedes creer nada". D'ells no. De la Pilar, és clar que sí. Quan ella diu alguna cosa, va a missa. I ha estat molt sucós el que ha explicat sobre Joan Carles i els sentiments que encara té per algú molt especial en la seva vida. Parla Eyre de la visita del monarca al club Oswalds de Londres: "Otra exclusiva que te voy a dar: es un club que suele frecuentar la princesa Corinna... Yo creo que Juan Carlos todavía está enamorado de Corinna. Todavía, si ella le dijera algo...":

Ja seria la bomba que després de tot plegat, Corinna i Joan Carles reprenguessin el que van deixar... Seguiria sent un penques i un pocavergonya, però com a mínim, tindria sulfurada mitja família a Zarzuela.