Tots els ulls posats en Pilar Eyre. La millor periodista sobre temes que tenen a veure amb la Casa Reial ha publicat un tuit que ha deixat intranquils els més monàrquics. Eyre avisa que té una "información muy grave que atañe al rey Juan Carlos", però que necessita temps per poder-ho comunicar.

Des que ha publicat el tuit, immediatament han començat els nervis i les especulacions. Especialment, pel que fa a la salut de l'emèrit. El diari El español, en aquesta línia, ja escrivia dissabte que en l'entorn del monarca hi havia preocupació "por el estado de salud de Juan Carlos en su sexto mes de ‘autoexilio’ en Abu Dabi. La salud del Emérito, según fuentes consultadas, habría empeorado en las últimas semanas".

joan carles trist

Joan Carles (Efe)

El citat mitjà explica que la preocupació també la "confirman también fuentes de la llamada ‘corte gallega’ del Emérito, su grupo de confianza en Sanxenxo (Pontevedra)". Des que és als Emirats Àrabs, la salut de Joan Carles sempre ha anat apareixent, com quan es va dir que s'havia contagiat per covid, cosa que finalment es va desmentir. Van dir que era una revisió rutinària... Veurem què passa ara. Estiguin atents a Pilar Eyre.