Joan Carles va camí d'eternitzar-se a l'exili daurat dels Emirats esperant la seva mort. L'única persona que fa mesos va explicar la veritat és Pilar Eyre. La cronista catalana va ser l'única que va escriure el que està passant: que Joan Carles tornarà a Espanya només d'una manera: dins una caixa. Res ni ningú espera el retorn en vida del pare de Felip VI, assetjat per casos de corrupció, per evasió fiscal i per una família que no el va ni a visitar, tret de les dues filles, Cristina i Elenahereves universals de la seva immensa fortuna.

juan carlos ultimo acto en españa GTRES

Joan Carles en l'última aparició a espanya, febrer 20920, GTRES

Joan Carles porta exiliat des de l'agost de 2020. L'última aparició pública a Espanya és de febrer de 2020, a la llotja del Bernabeu, fent-se confidències amb amics àrabs. La situació rei nou mesos després de l'exili, la narra Eyre a Lecturas: "Juan Carlos, en su exilio dorado, todo lo ve, todo lo escucha, pero su teléfono suena cada vez menos, aunque sus amigas fieles siguen al pie del cañón y lo han visitado para darle ánimos. Aunque él siga soñando con su sirena rubia". A Eyre la pot la literatura. Es refereix a Corinna Larsen.

corinna declara juzgado EFE

Corinna als tribunals, EFE

En el seu magnífic llibre Yo, el rey, deixa clar que Joan Carles segueix obsessionat amb Corinna i que serà l'últim nom que pronunciarà abans d'exhalar, al seu llit de mort. Joan Carles tornarà a Espanya com a cadàver per ser enterrat. Espanya això sí que ho farà bé. Les cares de la Família Reial seran un poema. Mentrestant, la premsa que ha callat tants anys ara s'afanya a fer documentals del monarca: "La televisión pública alemana entrevista a decenas de personas en Madrid y Barcelona para este verano. También los suizos y un tercer proyecto en una gran plataforma internacional". The King Juan Carlos a Netflix o HBO.

rey juan carlos abu dhabi antena 3

Joan Carles a Abhu Dabi, Antena 3

I un documental espanyol? "TVE es la que cuenta con mejor material, no solamente el emitido, sino también el que está guardado en cajones y que hasta ahora no ha visto la luz". TVE no farà cap documental. Zarzuela encara mana, com dona fe la mateixa Eyre. A ella la van fer fora de TVE fa uns mesos per parlar de la Corona.