Pilar Eyre té diverses vies per comunicar-se amb els seus lectors: twitter, el blog de Lecturas No es por maldad i el seu canal de Youtube, a banda d'una secció setmanal al Tot es mou de TV3. El que ha revelat aquest dimarts a Youtube portarà cua, perquè té a veure amb una més de les mentides que Felip i Letícia han dedicat als seus súbdits. Aquesta té a veure amb una cosa tan innocent com quan va començar la seva relació. Eyre dedica un vídeo imprescindible per entendre per què va fracassar la relació de Felip amb la noruega Eva Sannum, tot va ser culpa d'un vestit massa escotat que va aixecar les ires dels monàrquics que no veien la model de roba interior de reina. Era una excusa elitista perquè tots volien una aristòcrata espanyola. Va ser pitjor el remei que la malaltia perquè es van haver d'empassar Letícia: atea, republicana i proavortista. 

Eva Sannum
Eva Sannum i el vestit maleït, GTRES
Letizia mira arriba GTRES
Letícia mira a Eva GTRES

Sosté Eyre: "He desarrolado una teoría, que cuando sale Felipe a anunciar la ruptura con Eva Sannum ya había empezado su relación con Letizia. Eso fue en diciembre de 2001. Cuando le creíamos encerrado en Palacio vivió con tranqulidad su relación con Letizia,y  cuando salió a decir que se había desenamorado de Eva es que llevaba tiempo enamorado de Letizia". Una altra trola dels reis. Era inviable parlar de la presentadora del Telediario i van viure en secret els inicis de la relació, i van mentir quan van fer córrer que s'havien conegut a casa de Pedro Erquicia. Tot era previ, secret i simultani a Eva Sannum i al nòvio de Letícia, el periodista de la CCN i de Cuatro, David Tejera o l'altre nòvio, Kitín Muñoz.. És la teoria de Pilar Eyre basada en pistes dels reis.

david tejera cuatro
David Tejero, nòvio de Letícia, Cuatro

Altres mentides de Zarzuela sobre Felip i Letícia

La Casa Reial és com totes les grans cases familiars: opaca. Amaguen les misèries, delictes i porqueria dels seus membres de sang. Als nouvinguts si cal els deixa caure, com Iñaki Urdangarin. Per sort alguns, pocs, periodistes no es callen res com la catalana Pilar Eyre. A la revista Lecturas feia un regal pels 50 anys de Letícia: explicar què és fals del relat que La Zarzuela ha construït de la reina consort: "Nunca se nos ha dicho cómo se conocieron Felipe y Letizia porque la versión más difundida -que lo habían hecho en casa de Pedro Erquicia- ha sido desmentida por él mismo a sus íntimos. Lo que yo creo es que el navegante y explorador científico Kitín Muñoz, con el que Letizia tuvo un breve romance, se la presentó a su gran amigo el príncipe Felipe ¡y hubo flechazo!". O una altra trola: "Cuando Letizia se trasladó a vivir a Zarzuela, no fue al pabellón de invitados, como dijo la puritana prensa española, sino compartiendo habitación con su novio". Sort d'Eyre. Atents a Youtube.