Letícia va commemorar el Dia de la Salut Mental en un acte oficialista amb experts i sense malalts. Un famoset madrileny va fer córrer que és "amiguis" de la reina d'Espanya. Algú que viu d'Instagram i que no pot evitar mostrar tot a xarxes, també una conversa privada que es va fer gravar sense el consentiment de Letícia. L'única precaució és no publicar l'àudio de la conversa, però la indiscreció és de traca. Aquest és l'instant d'un famós que es fa dir Príncep Pelayo. Serà que el nom de Pelayo Díaz sona poc royal:

leti pelayo

prince pelayo instagram

@princepelayo

L'influencer afirma sense pudor que Letícia és "una inspiración para mí" i que la reina l'ha empès a difondre més que moda a les xarxes socials. Pelayo Díaz va fer-se famós per ser nòvio del desaparegut David Delfín i ara vol pertànyer a la cort de Letícia. El camí és el correcte: obsessionat amb la moda i la imatge.

leticia salut mental EFE

EFE

 
La corona de príncep, la conversa privada amb Letícia i ensenyar-ho, que se sàpiga que és influencer de la reina. L'últim amic de Letícia, el compiyogui López Madrid, ha estat condemnat a presó per corrupció. Hi ha amistats que maten.