Carla Vigo està passant per un moment ben complicat en la seva vida. Fa unes setmanes, va haver de ser portada d'urgències a l'hospital. Els seus avis, Paloma Rocasolano i Jesús Ortiz, que es trobaven en l'aniversari de la seva neta Erin, no s'ho van pensar dues vegades i van córrer a l'hospital immediatament. Corria el 19 d'agost.

Els avis han estat al peu del canó des que Érika Ortiz ens va deixar el febrer de 2007. Des d'aleshores, es van fer càrrec de Carla. Letícia també s'ha assegurat que no li falti de res, encara que la reina s'encarrega de tot això de forma molt privada.

Carla Vigo
Carla Vigo

Tercer ingrés a l'hospital de Carla Vigo aquest any

No ha transcendit què li va passar a Carla en aquesta ocasió, però el que sí que sabem és que no és la primera vegada que ha d'estar a l'hospital aquest any. Primer, el març, per culpa d'aquesta batalla que fa anys que deslliura contra la bulímia. La jove va compartir la seva lluita en xarxes i va parlar del TCA, un trastorn de la percepció del cos, que pateix des dels 14 anys. "Als 14 vaig començar a fer-me mal i als 8 o 9 ja em veia fatal al mirall", va dir en el seu moment.

Després, el juliol, un altre ensurt, però aquesta vegada per una crisi d'ansietat. "Estava pel carrer, em vaig començar a sentir com l'ullet i vaig córrer a urgències. Allà va començar l'ansietat", va explicar a El Español.

Sembla que ara Carla s'està recuperant a poc a poc. Quan la van deixar sortir de l'hospital. Encara que, això de la salut li ha donat un bon cop a la seva carrera com a actriu.

Carla Vigo efe
Carla Vigo EFE

Paloma Rocasolano està molt preocupada

Abans de tots aquests moments complicats, Carla estava que sortia en la seva faceta artística. Rafael Amargo li va donar un paper a l'obra "Yerma", que es va posar en marxa al teatre de La Latina de Madrid i altres llocs d'Espanya. Però, segons Informalia, els plans de Carla se n'han anat en orris. El tractament mèdic que li han dissenyat no li permeten pujar de nou a l'escenari. Tenia l'oportunitat de treballar a l'obra "La cabeza de Salomé" que s'estrenarà al museu Carmen Thyssen de Málaga a l'octubre. Però ara per ara, no podrà anar als assajos ni a l'estrena.

La que està més preocupada que mai és la seva àvia, Paloma Rocasolano. La mare de la reina Letícia no deixa de pensar en l'estat de Carla. Sap que no tenir feina té la seva neta en una mala posició i tem que això pugui portar-la de nou a l'hospital o requerir ajuda psicològica més seriosa.