Paloma Rocasolano, la mare de la reina Letícia, ha experimentat una vida plena de transformacions i experiències úniques. Des dels seus dies de joventut fent nudisme a les cales de Lloret de Mar fins als banys sense roba en alta mar a luxosos iots, la seva trajectòria reflecteix una notable evolució personal.

La vida de Paloma va canviar dràsticament quan la seva filla Letícia va conèixer Felip VI en un sopar organitzat per Pedro Erquicia. D'aquesta vetllada va sorgir un amor que aviat es va fer públic, culminant en el seu matrimoni en 2004 i la coronació com a princesa d'Astúries. Encara que el seu paper en la família reial sempre ha estat discret, Paloma ha estat una figura constant en la vida de les seves netes, Elionor i Sofia, brindant-los cura i suport des de petites.

Paloma Rocasolano enterra en el passat els seus estius a Benidorm

Jubilada després d'una llarga carrera com a infermera, Paloma ara gaudeix d'una vida més relaxada i pròspera com a milionària. I així són els seus estius. Lluny van quedar els dies de carregar la nevera i els para-sols per als estiuejos familiars a la platja de Benidorm.

Colom rocasolano portat
Colom rocasolano portat

Si bé abans era vista freqüentant les platges de Benidorm, ara, als seus 71 anys, prefereix destins més exòtics i exclusius. De vegades juntament amb Felip i Letícia i altres vegades amb la seva parella, Marcus Brandler, ha explorat llocs paradisíacs com les Maldives, on el sol daurat ha bronzejat la seva pell al mar obert. Es passeja per aquestes aigües cristal·lines a luxosos iots.

Paloma Rocasolano canvia el nudisme en cales de la Costa Brava per fer-ho en alta mar

Un lloc en el qual li venen a la ment els records de joventut a les platges nudistes de la Costa Brava. Com la seva filla Letícia, que també va gaudir de la llibertat dels càmpings costaners, s'explica que Paloma va ser una d'assídua de llocs com Lloret de Mar i Sant Pol, on el nudisme era comú i alliberador.

Avui dia, als luxosos iots, ens expliquen que Paloma reviu aquells moments de llibertat en banyar-se sense roba en alta mar. Aquesta pràctica, que en la seva joventut era discreta i personal, ara es converteix en una expressió de la seva independència i satisfacció personal.