La connexió entre Paloma Rocasolano i Letizia ha estat sempre marcada per una profunda complicitat. Al llarg del temps, mare i filla han compartit cada un dels seus moments, ja siguin positius o negatius, romanent fortament unides. Malgrat algunes discrepàncies, la infermera jubilada, com tota mare, mai no ha deixat anar la mà de la seva filla. La família ha romàs unida, especialment durant el difícil moment de la mort d'Erika Ortiz, un episodi particularment dolorós per als Ortiz Rocasolano.

Paloma Rocasolano sempre ha recolzat la relació de Letizia amb Felipe. La notícia que la seva filla es convertiria en la futura reina d'Espanya la va sorprendre enormement. Encara que ja se sentia orgullosa de veure Letizia en els noticieros de TVE al costat d'Alfredo Urdaci totes les nits.

La situació era ideal fins que Letizia va confessar la seva mare que era enamorada d'un altre home quan es va casar amb Felipe, específicament de Jaime del Burgo, que va revelar el secret familiar més gran. Es va afirmar que la reina havia estat infidel al rei amb ell durant diversos anys. La infermera jubilada temia que la relació de la seva filla posés en perill la seva posició com a reina, ja que la pertinença a la corona i el poder eren valuosos per a la família.

Paloma Rocasolano GTRES
Paloma Rocasolano GTRES

Paloma Rocasolano ja no ve tant a Zarzuela

Malgrat les seves preocupacions, Paloma Rocasolano observava la seva filla profundament enamorada, igual com ella ho estava de Marcus Brandler, la seva actual parella. No podia negar-li el seu suport i va col·laborar perquè poguessin reunir-se en secret, cedint-los la seva casa per mantenir la seva privacitat. Jaime ja havia estat a la casa anteriorment, i Letizia arribava més tard, com si estigués visitant la seva mare.

Jesus Ortiz i Paloma Rocasolano efe
Jesus Ortiz i Paloma Rocasolano efe

Jaime del Burgo planeja publicar un llibre revelant la veritat sobre la seva relació amb Letizia, la qual cosa preocupa enormement Paloma Rocasolano. Temia que tot sortís a la llum i afectés negativament la família. Felip VI va descobrir que la seva sogra estava involucrada en la infidelitat de la mare de les seves filles, però mai no li va esmentar res. El rei no perdona la mentida i això ha generat una tensió addicional en la família. La incertesa sobre com manejarà el rei la situació afegeix un element d'estrès a la vida de Paloma Rocasolano, que continua provant de mantenir la unitat familiar malgrat els desafiaments. En aquest complex entramat de relacions, secrets i tensions, Paloma Rocasolano lluita per preservar l'harmonia familiar i protegir la seva filla de les possibles conseqüències de les seves eleccions passades.