Paloma Rocasolano està molt preocupada pel succeït amb Carla Vigo. Des que va morir la seva mare, Erika Ortiz, els seus avis es van comprometre a cuidar-se de la petita. Han estat sempre al seu costat, però quan va complir la majoria d'edat va volar del niu. La neboda de Letizia ha estat víctima d'un atracament en ple centre de Madrid. Segons asseguren diverses informacions, "està aterrida".

Ha estat el programa 'Ni que no fóssim Shhh' l'encarregat de destapar la notícia. Els fets es van esdevenir a prop del metro Església. Segons diversos testimonis, l'actriu caminava tranquil·lament pel carrer i un individu la perseguia a pocs metres fins que va tenir ocasió d'arrabassar-li el telèfon mòbil de les seves mans i posar-se a córrer. "Sale de l'andana, tranquil·la, quan de sobte un home vestit de negre i tapat amb una gorra la comença a perseguir. Quan està pujant les escales l'empeny, li agafa la seva bossa i el seu mòbil. L'únic que es porta és el mòbil i surt corrent", expliquen en el programa.

Carla Vigo Qickie
Carla Vigo Qickie

La jove es va quedar en xoc amb la situació. Estava molt nerviosa, va haver de ser atesa per un grup de persones per calmar-la. "Ella estava supernerviosa, com cridant, plorant. Estava molt nerviosa per la situació. Només deia: 'Em volia robar'. Tothom s'ha parat per ajudar-la, perquè es tranquil·litzés," revelen. Es va emportar un dels ensurts més grans de la seva vida.

Ella mateixa va parlar amb el programa a què va confessar continuar "aterrida". Ja no es veu segura pel carrer. Mai no l'havia succeït una cosa semblant. "No donava crèdit al que succeïa", confessa. "Vull agrair a les persones que en aquell moment van estar amb mi, sobretot a un home que va sortir corrents, que és un heroi, i va aconseguir recuperar el mòbil que m'havia tret el lladre".

Robatori Carla Vigo Quickie
Robatori Carla Vigo Quickie

El lladre podria voler informació de Casa Reial

Els col·laboradors del format creuen que aquest lladre sabia perfectament qui era la seva víctima i només es va portar el telèfon mòbil perquè buscava algun tipus d'informació específica, com per exemple els contactes de la família reial.

Casa Reial està advertida d'aquest robatori i Letizia molt preocupada. Estan valorant la possibilitat si seria necessari que la família Ortiz Rocasolano també expliqués amb escorta com els Borbó.

Tot just assabentar-se dels succeït, Paloma Rocasolano va anar a casa de Carla Vigo per tranquil·litzar-la, i va trucar a la seva filla Letizia, que sempre s'ha preocupat per l'actriu en un segon i discret pla. Podria ser un fet puntual o una mica més greu, Letizia demana la seva mare precaució.