La finca on hauria passat les últimes setmanes Joan Carles I una nova història d'amor amb una amant de poc més de 70 anys és El Castañar. Aquesta finca, construïda l'any 1904, està situada a la carretera de Pulgar a Mazarambroz, Toledo. Tot l'espai ocupa 11.500 hectàrees i està dividida en dues parts: una de 7.000 que pertany a José Finat, Duc de Pastrana, i una altra de 4.500 del seu germà Rafael. En el cas de Joan Carles, s'ha allotjat al palau del duc amb qui guarda una bona relació des de fa anys. Tan sols per accedir hi ha quatre quilòmetres de passadís envoltats de vinyes i fauna animal. 

Finca Castañar 7

Finca Castañar 8El Castañar és un palau que també ofereix diferents activitats: des de casaments i lloguer d'espais per events fins a caceres. De fet, Joan Carles participa activament en elles, sobretot en la de porcs senglars i cérvols. La direcció de la finca assegura que el seu model de gestió de caça i conservació és excel·lent.

Cervols

Imatges del facebook oficial del Castañar

En paral·lel també posseeix més nius d'àguila que tot el Parc Nacional de Cabañeros. La part interior està decorada amb un estil rococó tot i que també hi ha habitacions més senzilles pels convidats. 

Finca Castañar 6

Imatges del facebook oficial del Castañar

La finca ha obert les portes, en més d'una ocasió, als mitjans de comunicació. Una de les darreres vegades va ser al programa España Directo de TVE. El mateix Duc ensenya les habitacions més senyorials com la de matrimoni amb un llit majestuós o un bany de marbre amb una banyera enorme. Seran aquests espais on Joan Carles ha gaudit més en els darrers temps al costat de la seva nova amant?

habitaciobanyera

Captures del reportatge per España Directo de TVE

L'actual Duc de Pastrana va ser una de les persones més properes al règim franquista. El 27 de juliol del 1971 es va convertir en president de la Diputació Provincial de Toledo i va ser procurador de les Corts franquistes. Posteriorment, va militar a Alianza Popular i també és marquès de Corvera. En total, li han concedit vuit títols nobiliaris al llarg de la seva vida.

Als 82 anys, Joan Carles potser començar a centrar-se i aposta tan sols per l'amor a una dona. I, en paral·lel, la reina Sofia haurà de veure el paperot des del sofà de la Zarzuela. Una Sofia que tal com explica la periodista experta en la Casa Reial borbònica Pilar Eyre va decidir des del principi del matrimoni aguantar, pressionada per la seva mare Frederica de Grècia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat