Meghan Markle i el príncep Harry estan una altra vegada a l'ull de l'huracà! La parella sembla no poder aixecar cap després de les recents revelacions de Netflix. La plataforma de streaming ha publicat les seves xifres de visualització de l'any passat, i la sèrie documental dels ducs de Sussex, 'Harry & Meghan', s'ha desplomat al llunyà lloc 211 en el rànquing dels continguts més vistos. Mentre tant, la parella formada per David i Victoria Beckham s'encimbellen al cim amb el primer lloc, demostrant que no tot el que brilla és or per als exmembres de la reialesa britànica.

En tan sols sis mesos, de juliol a desembre de 2023, els Beckham van aconseguir atreure 43,9 milions d'espectadors, mentre que Harry i Meghan amb prou feines van aconseguir 13 milions de visualitzacions en tot l'any. Aquesta gran disparitat posa en evidència la caiguda en desgràcia del príncep i la seva esposa. Segons "The Daily Mail", la sèrie dels Sussex no ha ressonat amb el públic, en gran part a causa del seu to victimista. Des de la seva luxosa mansió, Harry i Meghan es queixen de les seves dificultats, la qual cosa no ha generat empatia entre els espectadors. D'altra banda, "Beckham" ha estat un èxit rotund en presentar una visió inspiradora de la vida familiar i l'ètica laboral de la parella. Els fans han elogiat la resistència i modèstia dels Beckham, contrastant fortament amb la narrativa dels Sussex. Aquesta diferència d'enfocament sembla ser clau a la recepció d'ambdues sèries.

El futur d'Archewell Productions a Netflix penja d'un fil

La pèrdua de popularitat d'Harry i Meghan no és una simple ensopegada, i podria tenir greus conseqüències per al seu futur a Netflix. La parella va firmar un contracte milionari amb el gegant del streaming a través de la seva productora, Archewell Productions, amb la promesa de múltiples col·laboracions. Tanmateix, les decebedores xifres de visualització podrien portar Netflix a reconsiderar la renovació del contracte, seguint els passos de Spotify, que ja va decidir no continuar la seva relació amb els Sussex.

És important recordar que a començaments d'aquest any, una font va revelar a la revista "Closer Magazine" que la duquessa de Sussex es trobava "hiperpreocupada" per les seves finances familiars després de perdre el seu contracte milionari amb Spotify. "Està molt preocupada pels diners, i deuria estar-ho, perquè l'estan gastant a mans plenes, però no obtenen el que esperaven. Han malgastat molts diners molt ràpidament i no estan per a res en la bona posició en la qual alguna vegada van estar. Meghan s'està fent càrrec, però podria ser massa tard", va assegurar l'informant.

Problemes legals i financers

Com si els problemes financers no fossin suficients, la fundació Archewell també enfronta problemes legals. El Departament de Justícia de Califòrnia ha catalogat a la fundació com a "delinqüent" per no presentar informes anuals ni pagar quotes obligatòries. L'organització ha estat classificada com a "morosa" en el registre d'organitzacions benèfiques, la qual cosa impedeix la seva participació en activitats de recaptació de fons fins que es posin al dia amb la documentació necessària. La combinació d'una pèrdua de popularitat, problemes financers i desafiaments legals ha deixat els ducs de Sussex en una posició molt delicada. Podran Meghan i Harry recuperar el seu estatus i estabilitzar les seves finances, o continuaran la seva caiguda en desgràcia? Només el temps ho dirà.