Carles III d'Anglaterra no té gaires nets, a diferència, per exemple, dels que tenia la Reina Elisabet, per la qual cosa hem de considerar nets (realment són nets-nebots) als nets dels seus germans. Carles té en Archie, Lilibeth, Carlota, Jorge i Luis els nets predilectes, però a tots els nets dels seus germans també els estima molt. Hi ha de tot i avui ens centrarem en una d'elles. Fem un repàs dels nets-nebots de His Majesty The King. Són aquests: Savvannah Phillips, Isla Phillips, Lena, Lucas, Mia, Sienna i August. Gens malament... però parlarem de la cinquena de la llista, Mia.

Royal Family Isabel II nets besnets Twitter
Royal Family Elisabet II nets besnets Twitter

Mia Tindall és, potser, la neta més desconeguda de Sa Majestat. Filla de Zara Tindall i Mike Tindall, Mia va néixer a l'hospital Gloucestershire Royal Hospital a començaments de l'any 2014 i, amb el temps, s'ha anat consolidant com una de les royals que més projecció tenen dins de la Casa Reial britànica. Ella és la 21a en la línia de successió al tron de 'La Firma' i, tot i tenir nou anys només, es mostra al món com una noia desacomplexada, amb summa desimboltura, simpàtica i molt agradable. En resum, una de trempada de campionat, fins i tot més que el mateix Rei Joan Carles.

Mia Tindall GTRES
Mia Tindall GTRES

Mia se l'ha vist en diverses ocasions acompanyada dels seus pares, en especial de Mike, que era un jugador de rugbi no fa molt temps. Curiosament, Mike va ser notícia ahir a EN Blau per aparèixer en un avió d'EasyJet molt molt anxovat amb un destí bomba: Eivissa. Allà anava a gravar un podcast on donaria detalls, entre altres coses, de la seva presència a la cerimònia de graduació de Carles II a l'Abadia de Westminster dissabte passat 6 de maig. Mia Tindall, a més, destaca per ser una molt bona persona, ja que té una fantàstica relació amb els seus cosins de la Royal Family. La primogènita dels Tindall se l'ha vist en més d'una ocasió compartir vivències i experiències amb els fills de Guillem, Harry i els seus altres oncles i la veritat és que és espaterrant. A Carles III el veu com un molt bon rei-besoncle. Bravo.

Mike Tindall i Mia Tindall GTRES
Mike Tindall i Mia Tindall GTRES

Un cosí més en camí

La Royal Family està passant ara per una bona ratxa i, ara, se celebrarà amb una ampliació familiar. Serà en les properes setmanes, ja que Eugènia de York, filla del duc de York, el príncep Andreu, està esperant el seu segon fill. El primer, fruit del matrimoni amb Jack Christopher Stamp Brooksbank -que, al seu torn, és un cosí llunyà seu-, és August Brooksbank i ja ha demostrat que serà un molt bon bro. Fa tres mesos, per al seu 2n aniversari, Eugènia pujava un vídeo en el qual felicitava August amb un text i una foto espaterrants. "Ets l'alegria més important del nostre món. Continua ballant i somrient, àngel meu", deia Eugènia. El 2n serà igual de bo.