A més d'estar embolicada en una voràgine de controvèrsies relacionades amb el seu persistent enfrontament amb membres de la Família Reial britànica, Meghan Markle ha emergit com una icona de la moda des que va contreure matrimoni amb el príncep Harry el 2018. Encara que durant el seu temps en la sèrie 'Suits', l'actual duquessa de Sussex era coneguda pel seu estil working girl, el seu el seu breu període com a part de la monarquia britànica li va afegir un toc d'elegància addicional als seus outfits. Tanmateix, en aquesta ocasió, no explorarem les seves impecables eleccions de vestuari, sinó que ens submergirem en una de les seves més grans obsessions: el seu cabell.

Meghan Markle cabell|pèl afro
Meghan Markle cabell|pèl afro

Durant anys, la duquessa de Sussex ha estat elogiada per la suavitat i la brillantor del seu cabell, sent aquesta una dels seus atributs més notables. Fins i tot en esdeveniments tan destacats com el Festival de Eurovisió 2022, la representant de Sèrbia, Konstrakta, va fer menció al cabell de l'exactriu de 'Suits' en la seva cançó 'In Corpore Sano'. Tanmateix, el que molts desconeixen és que el cabell natural de Meghan Markle és de tipus afro, revelació que recentment ha sortit a la llum a través de fotografies inèdites.

La transformació capil·lar de Meghan Markle

Encara que els admiradors de l'exactriu han elogiat durant anys la bellesa "natural" del seu cabell, meravellant-se amb el seu moviment i brillantor, pocs coneixien la seva veritable textura. En endinsar-se en la història capil·lar de Meghan, van descobrir una sorpresa inesperada: en imatges de la seva infantesa i joventut, es pot veure una exuberant cabellera afro, adornada amb rínxols definits, propis d'un rínxol '4b'. Una d'aquestes instantànies la mostra posant amb un estil estiuenc, capturant l'essència dels anys 90, mentre el seu cabell natural acapara totes les mirades. Tanmateix, quan Meghan es va submergir en la indústria de l'entreteniment, el seu cabell va experimentar un canvi dràstic en sotmetre's a diversos tractaments capil·lars per allisar-lo, abandonant així els seus rínxols naturals. Des d'aleshores, aquesta elecció estètica ha estat una constant en la seva vida, mantenint el seu cabell llis com a part integral de la seva imatge pública.

L'esposa del príncep Harry gasta milers d'euros al mes en tractaments d'allisat

Encara que Meghan Markle ha parlat obertament sobre les seves arrels afroamericanes i ha compartit experiències de racisme dins de la Casa Reial britànica, sembla ocultar la veritable textura del seu cabell en sotmetre's a costosos tractaments d'allisat, invertint milers d'euros al mes en aquest procés. Això ha cridat l'atenció, ja que alguns interpreten aquest gest com una mostra de vergonya cap a la seva herència afro. Resulta sorprenent per a molts seguidors que Meghan, amb la seva plataforma i posició, elegeixi ocultar el seu cabell natural en lloc de celebrar-ho com una part important de la seva identitat. Tanmateix, la duquessa ha optat per allisar-ho, generant debat i desconcert entre els seus seguidors.

Per aconseguir aquesta impressionant metamorfosi capil·lar, Meghan Markle confia en el talent de l'estilista Thonie Kakoulli, que ha compartit els secrets darrere de l'enlluernador cabell llis de la duquessa. Kakoulli va revelar que Meghan és una visitant habitual al seu saló, on se sotmet regularment a tractaments de queratina. Segons l'estilista, aquest procediment és una meravella per a persones amb cabell naturalment arrissat com el de Meghan, ja que elimina l'encrespament i ho fa molt més manejable.