La notícia de la salut de Kate Middleton ha estat tema recurrent en els mitjans britànics, però ara, des de l'assolellada ciutat de Los Angeles, arriba una revelació impactant. Meghan Markle, l'esposa del príncep Harry, ha compartit en cercles íntims la veritable gravetat de l'estat de Kate Middleton, desencadenant una onada d'especulacions i preocupació a tot el món.

Recentment, el Palau de Kensington va informar que Kate Middleton, de 42 anys, continua participant en les activitats del Centre per a la Primera Infantesa de la Reial Fundació. No obstant això, es va aclarir que la seva implicació no marca un retorn total a les seves responsabilitats oficials, subratllant que "encara requereix espai per a la seva recuperació". Aquesta declaració, emesa el 21 de maig, inicialment es va interpretar com un signe encoratjador del seu progrés cap a la recuperació. Tanmateix, Meghan ha deixat al descobert la veritat oculta rere les portes tancades dels cercles més privats. Segons revela l'exactriu de "Suits", la situació de Kate és molt més greu del que s'ha donat a conèixer oficialment.

Més enllà de l'oficial: la veritat al descobert

Ara bé, com ha arribat Meghan a conèixer aquesta informació? Durant la recent visita d'Harry al Regne Unit amb motiu de l'aniversari dels Jocs Invictus, el duc de Sussex es va posar en contacte amb l'equip de comunicació de Buckingham Palace. Durant una d'aquestes reunions, li van informar el germà de Guillem que la seva cunyada estava en una condició molt més greu del que s'ha anunciat oficialment, arribant al punt en què la Casa Reial ja no pot mantenir aquesta situació oculta per gaire més temps. Com era d'esperar-se, Harry va compartir aquesta informació amb la seva esposa, que no ha dubtat a divulgar detalls sobre la malaltia de la seva "arxienemiga" amb els seus amics de Montecito, entre els quals es troben diversos periodistes.

Una transformació impactant

Recordem el valent anunci que Kate Middleton va fer al març, revelant al món el seu diagnòstic de càncer a través d'un vídeo. Amb aquesta declaració, Kate buscava no només aclarir la seva situació mèdica, sinó també posar fi a l'especulació que l'envoltava. Tanmateix, segons l'esposa del príncep Harry, la princesa de Gal·les ha experimentat una transformació impactant des d'aleshores. Meghan ha compartit en cercles íntims que Kate ara llueix "irreconeixible".

La pèrdua de pes, que supera els 15 quilos, ha deixat Kate en una condició física preocupant. Aquesta dràstica pèrdua de pes, exacerbada pel seu tractament de quimioteràpia preventiva, ha deixat la princesa de Gal·les extremadament dèbil. Fins i tot les tasques més simples ara requereixen ajuda, ja que la seva fràgil condició física la fa dependent per a activitats quotidianes com caminar o anar al bany. Aquest deteriorament en la seva salut no només és atribuïble a la malaltia per si mateix, sinó també a una cirurgia a la que es va sotmetre a començaments d'any.

Però la història no acaba aquí. Meghan Markle ha revelat que Kate Middleton està programada per sotmetre's a una altra cirurgia en un futur proper, la qual cosa indica que la seva recuperació encara està lluny de ser completa. Encara que aquestes revelacions podrien ser considerades rumors, la periodista Concha Calleja ha corroborat aquesta informació, afegint més detalls sobre l'estat de salut de la princesa de Gal·les. El tractament no l'acaba fins al mes d'agost i haurà de passar per una altra intervenció quirúrgica després, abans de final d'any", ha assenyalat la periodista.