La meitat d'Espanya ja és en Fase 2 i és permès l'accés a les platges, el principal sector del PIB: el turisme. Nacionals i foranis no tenen total confiança en passar l'estiu a la costa i cal un gest de la principal família del país, la Família Reial. Però Letícia detesta el sol, maldiu les vacances a Mallorca i preferix amagar-se tres mesos a Zarzuela i seguir tancada pel coronavirus abans que fer com Màxima d'Holanda. La reina ha decidit en plena pandèmia anar a un xiringuito de Texel Island, a la costa dels Països Baixos, per donar suport al Turisme:

maxima platja GTRES

maxima platja xiringo gtres

GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

max 1

max 2

Instagram

Comparin l'alegria taronja (color típic del país europeu) de Màxima, que no és ni holandesa, amb el dol profund, malcarat i resclosit de Bernarda Alba Letícia.

dol reial coronavirus 2

maxima holanda somriu GTRES

Casa Reial / GTRES

És urgent que Espanya decideixi quina Corona vol pagar. Perquè aquesta cosa depriment que inocula la reina d'Espanya a les seves filles i als seus súbdits comença a fer la olor del que és Letícia: fa pudor de mal ventilat, pudor a tancat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat