La primera decisió que va prendre Iñaki Urdangarin en sortir de presó va ser instal·lar-se amb la seva mare a Vitòria. Encara que la matriarca no té cap problema de salut, la seva edat és avançada i prefereix ser al seu costat mentre recupera la seva imatge. No obstant això, aquesta convivència podria tenir els dies comptats, ja que una vegada que l'exjugador d'handbol firmi l'acord de divorci se n'aniria a viure amb Ainhoa Armentia. La nova parella no vol fer passos en fals i prefereixen anar a poc a poc. Ambdós són divorciats i aquest estiu arreglarien finalment els papers. Ara només els queda el tema dels fills. L'advocada té dos fills adolescents de la seva relació anterior i ara per ara no veuen amb bons ulls la presència de l'exduc de Palma. Per això, els dies que estan amb ella, Ainhoa i Iñaki no es veuen.

Iñaki Urdangarin manté una relació cordial amb els seus fills, encara que no li perdonen la infidelitat a la infanta Cristina. La mare dels joves està passant el pitjor any de la seva vida i tant Pablo, Miguel, Juan i Irene li han mostrat el seu suport, especialment aquests dos últims, els qui no es parlen amb l'exduc.

Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin acudeix als compromisos personals amb la seva mare, Clarie

Aquesta última setmana Iñaki Urdangarin es va desplaçar fins a Burgos per veure jugar el seu fill Pablo. Se li va fotografiar al Poliesportiu Municipal El Plantío de Burgos on l'UBU San Pablo Burgos es va enfrontar al filial del Barça, equip en el qual milita Pablo. En aquesta trobada el guipuscoà va patir molt i és que l'equip del seu fill va perdre davant del Burgos, així que no hi va haver cap victòria per celebrar.

Clarie Liebaert efe
Clarie Liebaert efe

Posteriorment van menjar junts. Iñaki Urdangarin va acudir en companyia de la seva mare que tenia moltes ganes de veure el seu net mitjà. Una vegada més no va estar present Ainhoa Armentia, i és que en el dia d'avui encara no forma part de la vida de l'exduc de Palma. Els seus fills no volen la seva presència, però tampoc la seva mare.

Clarie manté una bona relació amb la infanta Cristina, a qui va acollir com una filla des del primer moment. I no només ella la vol amb bogeria, també la resta de la família d'Iñaki. "La família estima molt a Cristina. Des de sempre s'ha portat de meravella amb la meva germana, està sempre allà posada", ha assegurat la germana de Clarie.

La mare d'Iñaki es manté al costat del seu fill, però li dol la ruptura amb Cristina, i no té una relació cordial amb Ainhoa. En el dia d'avui no la pot ni veure.