Aquest 17 de setembre és un dia molt especial per una Grande de España. María Zurita Borbón, cosina del rei Felip i neboda de Joan Carles, bateja avui el seu fill Carlos, Supercarlitos com l'anomena ella mateixa. Un bebé que va néixer després de moltes complicacions de la mare, de 43 anys, i que ara ja té dos mesos de vida.

El petit va néixer, després d'inseminació artificial, als set mesos i mig de gestació, després que Zurita tingués un despreniment de placenta i corrés en risc la seva vida, i havent de passar dos mesos a la incubadora.  El baptisme tindrà lloc a la capella del Club Puerta de Hierro de Madrid. És el primer net de la infanta Margarita de Borbón, germana del rei emèrit, i el primer fill de la neboda del rei Joan Carles i la reina Sofia. Precisament, la reina emèrita va ser la seva padrina en néixer ella l'any 75 i ara, qui tindrà un paper destacat en el bateig, serà Joan Carles. Una Sofia que ja en el seu dia no va veure amb bons ulls que Zurita optés pel tipus de família pel que va optar així com tampoc el mètode utilitzat per aconseguir-ho. 

joan carles clapant gtres

GTRES

Segons explica Jaime Peñafiel a la revista Pronto, la mare vol que la cerimònia d'aquest dilluns sigui íntima, tot i que ha triat un exclusiu club d'El Pardo que costa una quota d'entrada de 50.000 euros i un pagament anual de 1.000. Un club ple d'aristòcrates i diplomàtics del que asseguren que fins i tot la reina Letícia se sent incòmoda pel luxe que s'hi destil·la. El nen tindràs sis padrins, tres homes i tres dones. I d'entre tots ells el periodista en destaca dos noms, tot i que no els ha pogut confirmar al 100%. El nom més il·lustre? El de Joan Carles.

maria zurita bebe  instagram

Peñafiel explica que els tres homes que exerciran aquest paper en la cerimònia seran un joier íntim de María Zurita, el germà de la mare i tiet de la criatura i el rei Joan Carles, el tiet-avi del petit Carlitos. María Zurita sembla que a la cerimònia voldria convidar algunes celebrities amigues seves, com l'actor Richard Gere, a més del seu cosí el rei Felip, i qui sap si alguns mitjans de comunicació, però la presència dels dos no està confirmada, així com tampoc la d'un Joan Carles al que no li fa molta gràcia que d'una celebració religiosa íntima es passi a un circ mediàtic.

Veurem també si hi és, i si finalment exerceix com a padrina, la periodista Susanna Griso, amiga íntima de María Zurita, i que coincidiria en aquest paper atorgat amb el rei Joan Carles.