Lydia Lozano i la resta de la troupe de Ni que fuéramos, aquesta mena de nou Sálvame del canal TEN, han començat amb bon peu la seva nova aventura televisiva amb unes audiències respectables per tractar-se d'un canal que molta gent ni sabia a quin número el té sintonitzat al televisor de casa. Ella, Kiko Matamoros, María Patiño, Kiko Hernández o Belén Esteban fan el que saben fer i el que els hi hem vist fer molts anys a Telecinco: seure al voltant d'una taula, anar fent vestits a mida al personal i anar comentant diferents situacions sobre personatges del cor.

La chuminera es troba en la seva salsa envoltada dels companys de tota la vida, i a Ni que fuéramos ha explicat una situació peculiar sobre el rei Felip, arran del seu caràcter. Del Borbó tothom pensa (probablement amb raó) que sembla com si s'hagi empassat el pal d'una escombra. Tibat i seriot, intensito i autoadjudicant-se un paper que ningú ha votat, el de salvador de la pàtria, alguns diuen que la realitat és ben diferent, que té una altra cara més conyona, més de la broma, més de hihihaha, però que el càrrec no li permet deixar-se anar tant com voldria.

FELIPE VI FELIP el salvador efe
Felip VI / Efe

 La revista Lecturas acaba de publicar una primícia, tal i com esbomben, sobre "cómo se comportan Letizia y Felipe VI en las distancias cortas y cuando no hay medios de comunicación". Quina és la seva veritable imatge quan no tenen unes càmeres al davant. Remeten al seu hermetisme habitual, i a que la darrera vegada que han deixat que un fotògraf agafés imatges del seu dia a dia a casa, en la intimitat, va ser l'any 2018, pel 50è aniversari de Felip. "Fueron 77 instantáneas y 84 minutos de vídeo". Però costa acostar-se a ells si no és amb les càmeres presents o gravant els actes als quals van.

Felip Letícia somriu funeral GTRES
Felip i Letícia GTRES

Explica el citat mitjà que una font que ha coincidit amb els monarques en tres esdeveniments recents ha dit d'ells que són "muy agradables", res a veure amb la seriositat quan els enfoquen, i que tot i que són "muy estrictos con el protocolo", quan marxa la premsa "hacen bromas y cuentan curiosidades de su vida... Personalmente me dejó impresionado la cercanía que tuvieron cuando ya no había medios de comunicación", diuen. I sobre aquest punt, paga la pena recordar què ha explicat precisament Lydia Lozano sobre el Borbó al programa de TEN, sobre la proximitat i el sentit de l'humor del rei. Recorda que no només "bailé salsa con él una vez", sinó que també li ha vingut al cap una trobada en una festa on també hi havia Los Morancos, els germans còmics andalusos Jorge i César Cadaval.

los morancos GTRES
Los Morancos GTRES

Una nit on Felip, els Morancos, Lydia Lozano i d'altres convidats estaven de festa a una discoteca que hi ha sota de l'hotel Eurobuilding, "que estaba súper de moda". Probablement es tracti de la discoteca 'Marmara' al barri de Chamartín de Madrid. El rei va arribar a la taula on era Lozano. I què li va dir?: "Llegó a mi mesa el príncipe Felipe y le dijo a Los Morancos: ‘venga hombre, contadme un chiste'. Esto nunca lo he contado...". No només això, sinó que tot seguit els hi va fer un comentari a ella i als germans sevillans que no ha oblidat mai: "Nos dijo a Los Morancos y a mí, 'ya veréis ahora, que voy a ir al cuarto de baño, ya veréis los que vienen detrás de mí'". Lozano ho explica incidint en tota la tropa, tot el seguici que acompanyava al rei a tot arreu, també a pixar: "Los guardaespaldas y los de seguridad, pero claro, como diciendo, 'qué agobio llegar’. Lo contaba con una gracia… es muy simpático".

La periodista també ha explicat que a Felip li agrada molt anar amb els amigotes "a un sitio que está al lado de la casa de Ana Rosa Quintana... Ella va y yo también. Él se toma sus cañas y va con la cara al descubierto".

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!