Els rumors sobre la mala relació entre Camil·la Parker-Bowles i Meghan Markle cada dia semblen confirmar-se, i encara que molts tenien l'esperança que en algun moment llimessin asprors, recentment es va saber que als ducs de Sussex els va ser prohibida l'entrada a la coronació de Carles III. D'acord amb alguns mitjans, sembla que la mateixa reina consort ha estat la que ha estat darrere de totes les decisions que ha pres la família reial britànica quant a Harry i Meghan es tracta, tot això perquè en principi Camil·la no s'avé amb l'esposa del seu fillastre. Per descomptat que, en negar-li l'assistència a la cerimònia de coronació -prevista per al dissabte 6 de maig- a Meghan, el seu espòs Harry que ha deixat clarament la seva postura en suport a la seva parella, no assistiria sense ella.

Carles III indignat per les declaracions de Harry

Per la seva part, el mateix monarca també ha estat en desacord amb les recents accions del seu fill menor, qui al seu llibre de memòries titulat 'Spare' o 'A l'Ombra', ha esmentat més de 60 vegades Camil·la, tal com ressenya '20 Minutos' en el seu lloc web. Segons fonts properes al rei li van manifestar al diari Mirror que Carles III està indignat per una sèrie d'acusacions de Harry en les seves controvertides memòries, en particular els seus atacs contra la seva esposa. Els comentaris com a "madrastra malvada" per referir-se a Camil·la van ser els que presumptament van molestar el fill d'Isabel II.

Cap al començament del llibre, Harry explica com era la vida després que la seva mare, la princesa Diana, morís i com el seu pare, el rei Carles, va començar a continuar endavant. En aquest sentit, Harry diu que va sentir la presència de "l'altra dona", i que el seu germà, el príncep Guillem, va allotjar durant molt temps sospites sobre ella que el van confondre i el van turmentar. Després d'utilitzar la frase quatre vegades en la meitat d'una pàgina, Harry finalment revela que "l'altra dona" és, de fet, la reina consort Camil·la, sobre qui una vegada va reflexionar si es convertiria en la seva "madrastra malvada". Sobre això, l'espòs de Meghan diu que seria capaç de llançar persones sota de l'autobús per asseure's al tron, i que fins i tot convertiria la seva habitació en el seu camerino. Així mateix, va afirmar que ell i el seu germà li van pregar a Carles que no es casés amb Camil·la, però van dir que la donarien la benvinguda a la família.

Desallotjament de l'habitatge real

The Times va assegurar que Harry i Meghan estan d'acord amb la decisió de palau que desallotgin Frogmore Cottage, i fins i tot lluny d'estar atordits planten cara una vegada més i asseguren que "si necessitem mudar-nos, sortirem nosaltres mateixos". Segons alguns mitjans, la decisió sembla que va ser presa per la mateixa Camil·la. Presumptament que la parella té fins a principis d'estiu per desocupar la casa, encara que inicialment els van donar només setmanes, ara tenen almenys fins després de la coronació. Els ducs de Sussex segons el mitjà ja esmentat se sentien molt privilegiats per tenir una casa al Regne Unit i una altra als Estats Units, però accepten que no pugui ser així. Si alguna cosa els ha xocat és que "va ser un regal de sa majestat la reina, i ara ja no és això. Però està bé" diuen fonts properes a la parella.