Hi ha una dita en castellà que diu Dime con quien andas y te diré quien eres. Els grafòlegs dirien que dime cómo escribes y te diré quien eres. La lletra, la manera com escrivim, revela trets del nostre caràcter segons els estudiosos de la matèria. I ara, qui ha passat pel sedàs de l'escriptura és la princesa Elionor.

elionor es esquerrana GTRES

Família reial (GTRES)

Fa un temps, la revista Vanitatis va contactar amb un estudiós de la signatura de Letícia, i va arribar a la conclusió que “Se siente observada y tiende a protegerse. Siempre planifica lo que va a hacerCon respecto al tema familiar, hay una R final que implica que quiere mantener a los suyos, a su familia, pero no a sus hijos, sino al resto de su familia sanguínea (padres, hermanos…), a distancia”.

signatura leticia

Signatura de Letícia

I ara li ha tocat el torn a la seva filla Elionor. L'hereva és mirada amb lupa. Tot el que fa, el que es posa, el que diu... i a partir d'ara, també, com escriu. La filla dels reis va escriure unes paraules als ciutadans de Somoa, que en els actes dels Premis Princesa d'Astúries va rebre el premi al Pubelo Ejemplar de Asturias 2020: "Felicito a todos los vecinos de Somao por el Premio al Pueblo Ejemplar de Asturias 2020. Con todo mi cariño, Leonor, Princesa de Asturias". Entre aquest text i la seva signatura, ha estat material suficient per extreure'n unes curioses conclusions:

DL u330544 002

Signatura d'Elionor, Sofia, Felip i Letícia (GTRES)

Què s'observa? L'admiració d'Elionor per la seva mare: "La 'L' de Leonor tiene un triángulo atrás y es una copia de la de su madre. Pero tiene su propio carácter como muestra el triángulo de la 'L' de atrás. Tiene agilidad mental, así como fuerza de voluntad, como demuestran los ángulos de las 'n', las 's' y las 'r', siempre bien definidos". L'experta veu una Elionor a la qual "como demuestra la 'L' de su nombre, que forma parte de la misma firma. Le gusta tener las cosas previstas". Més coses: "busca el afecto, se ve en la unión de las letras, y también es reservada, por las 'o' cerradas. La 'L' inclinada hacia la derecha de su firma significa que tiende hacia los demás, aunque es prudente. El punto final, que también utiliza su madre, muestra que es algo desconfiada. No se llega a fiar de todo el mundo". Sembla que parli de la mare.

elionor leticia

Elionor i Letícia (GTRES)

Veurem si la lletra d'Elionor canvia amb els anys... I veurem si el seu caràcter també o si continua assemblant-se tant a Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat