Felip i Letícia no es divorciaran per no fer malbé la institució. Un divorci estaria mal vist, però és una cosa que es van plantejar el 2013, quan van viure la seva gran crisi, fins i tot és una cosa que pensen en el futur, quan la infanta Sofia compleixi la majoria d'edat l'abril de 2025. La relació dels reis està totalment trencada. Encara que van intentar posar solució, el monarca no aconsegueix perdonar la mare de les seves filles. Estava molt enamorat, però la mentida és intolerable per a ell perquè denota una gran falta de confiança. Es creia que el matrimoni s'havia trencat pels problemes de la corona, en aquella època les malifetes de Joan Carles i el cas Nóos estaven a l'ordre del dia, però Jaime del Burgo ha destapat que la realitat és molt diferent, els problemes del matrimoni deriven en una infidelitat de la reina al rei durant diversos anys, i l'advocat ho sap bé perquè ell va ser aquesta tercera persona.

Letizia i Felip VI
Letícia i Felip VI

Des que Jaime del Burgo va fer públic el secret més ben guardat de Zarzuela, Felip i Letícia han viscut un alleujament i ja no s'amaguen. Han decidit deixar de fingir, i més ara que Leonor i Sofia ja no viuen a casa. En els últims dos mesos, el rei ha fet la seva vida separada de la reina. Se li ha vist amb amics de la seva infantesa i en companyia d'alguna dona quan no tenia actes institucionals. Aprofitava els caps de setmana per desfogar-se. Letícia es quedava sola a Zarzuela, o això es creia perquè realment tampoc no era així.

Felip i Letícia, camins separats els caps de setmana, companyies molt especials

Letícia tampoc no es queda en Zarzuela. Durant els caps de setmana entre aquestes quatre parets no hi ha ningú. La reina també s'ha recolzat en les seves amigues en aquests moments tan complicats, però hi ha una altra persona. Es parla d'un home ben plantat, empresari i milionari. Un gran partit. La reina és una dona molt ambiciosa i no manté contacte amb qualsevol.

Letizia en portugal efe
Letícia a Portugal EFE

És un amic molt especial amb qui es veu d'amagat, encara que en aquesta ocasió Felip estaria al corrent de tot, no obstant això, ja no li importa perquè la relació està totalment trencada, no hi ha ni una sola possibilitat de reprendre el seu matrimoni. Ambdós haurien optat pel cessament de la convivència, com Joan Carles i Sofia, i ara podrien fer les seves respectives vides amb total tranquil·litat. Això sí, no poden fer públics els seus romanços.

Letícia marxa tots els caps de setmana fora d'Espanya, concretament a Portugal, on els reis tenen un bon amic que els presta sempre una de les seves cases. És precisament allà on es troba amb el seu company especial. Marxa els divendres i torna els diumenges a última hora. Els dilluns el seu rostre canvia per complet perquè està il·lusionada per haver passat temps amb ell. Entre ells hi ha una gran complicitat.