La relació entre la reina Sofia i Letícia sempre ha estat marcada per una certa tensió i rivalitat, mai no va florir en una connexió amistosa. Des del principi, la monarca va intentar relegar la consort, que inicialment projectava una ombra sobre ella. Malgrat les reticències, Sofia va ser l'única que va recolzar la relació del seu fill amb la presentadora de notícies, considerant-ho l'amor de la seva vida. Tanmateix, el matrimoni de Felipi Letícia ha seguit un camí similar al de Juan Carlos i Sofia, caracteritzat per una infidelitat, encara que en aquest cas, en sentit invers.

Les especulacions sobre la suposada infidelitat de Letícia al pare de Leonor i Sofia amb altres homes, inclòs almenys un que va afirmar ser la seva parella, han creat inquietud a la Casa Reial. Es tem que sorgeixin nous amants de Letícia, la qual cosa ha portat a un intent de silenciar qualsevol revelació potencial. Jaime del Burgo, en revelar la seva relació extramatrimonial amb Letícia, ha contribuït a avivar les flames de les sospites.

Felipe i Letizia compromís efe
Felipi Letícia compromís efe

L'any 2013 va marcar un punt de no retorn, quan la família Borbó es va assabentar de la infidelitat de Letícia, desencadenant sospites generalitzades. Fins i tot Felip, perdent la confiança en la seva esposa, va implementar vigilància les 24 hores del dia. La reina Sofia també vigilava de prop Letícia, establint una relació propera amb alguns membres del servei per obtenir informació de primera mà. Desconfiava especialment de la relació entre Letícia i el seu entrenador personal durant la seva obsessió per la cura física. Això va portar a una investigació exhaustiva de l'entrenador, que finalment va resultar en el seu acomiadament per evitar un escàndol que pogués deixar en ridícul a Felip.

Felipno perdona una mentida i ja no es fia de Letícia

Les sospites d'una possible relació extramatrimonial entre Letícia i el seu entrenador personal es van intensificar, creant un ambient de desconfiança en el matrimoni. Per protegir la imatge de Felip, la reina Sofia va prendre mesures dràstiques, acomiadant l'entrenador i cobrint-se en salut. A més, les especulacions sobre la preferència de Felip per tenir només dones a l'equip d'ajudants de Letícia revelen la seva gelosia, alimentada per una infidelitat prèvia.

Letizia Felipe premis princesa d'asturias
Letícia Felip premis princesa d'Astúries

El conflicte intern a la Casa Reial s'ha exacerbat, ja que temen noves revelacions que puguin afectar l'estabilitat de la monarquia. S'insta la reina Sofia a ser franca sobre la situació. Segons Jaime Peñafiel, la mare de Leonor i Sofia ha enganyat Felip en diverses ocasions amb altres homes, no limitant-se a Jaime del Burgo.

En conclusió, la relació entre la reina Sofia i Letícia està marcada per la desconfiança i les sospites, desencadenades per les infidelitats que han sortit a la llum. L'intent de la Casa Reial de silenciar possibles revelacions i la vigilància constant sobre Letícia il·lustren la gravetat de la situació. L'estabilitat de la monarquia està en joc, i la veritat darrere dels rumors continua sent un tema candent que manté en suspens a l'opinió pública.