Felip i Letícia mantenen les formes en els actes institucionals, tanmateix en la vida privada ni tan sols es dirigeixen la paraula, són dos desconeguts. Així ho van acordar quan el rei va descobrir la infidelitat de la reina amb Jaime del Burgo. D'això ha passat més d'una dècada, i des d'aleshores dormen en habitacions separades, fins i tot en els últims mesos amb la campanya de desprestigi que s'ha iniciat contra la mare de Elionor i Sofia, hauria preferit canviar de residència. Ara dorm a l'edifici limítrof al palau de Zarzuela. El monarca s'ha quedat sol al Pavelló del Príncep.

Tanmateix, encara que no viuen junts, Letícia està molt pendent dels moviments de Felip, és molt gelosa. Sembla que el rei, encara que la reina va ser l'amor de la seva vida, la va defensar per tots els mitjans davant dels seus pares, fins i tot va estar a punt d'abandonar la corona, ja l'ha oblidat per complet. No obstant això, no s'han divorciat perquè hagués estat un escàndol per a la corona, han optat pel cessament de la convivència.

Felipe VI festa
Felip VI festa

Felip es veu a Zarzuela amb una rica hereva, el seu nou amor?

La situació entre ells s'ha fet insostenible. Felip ha recuperat el contacte amb els seus amics de la infantesa, entre ells Álvaro Fuster, l'únic que es va salvar de la crema de Letícia. A la reina no li'n queia bé ni un, i és que els reis mai no han compartit aficions amb els seus amics. Els caps de setmana que no hi ha cap acte institucional, el monarca prefereix anar-se de casa, i ara se sap que els seus amics íntims només serien al seu costat per encobrir-lo, igual que els seus escortes, que eviten qualsevol tipus de fotografia. El pare de Elionor i Sofia es veu amb una altra dona en secret. Es parla d'una rica hereva. Normalment es reuneix en secret amb ella a la casa d'Álvaro Fuster, a Pozuelo de Alarcón. Tanmateix, des que Letícia també ha decidit sortir el cap de setmana amb les seves amigues i amics íntims, Felip la portar-la a Zarzuela. Ja li hauria ensenyat totes les dependències, els jardins, fins i tot l'habitació on dormia amb Letícia.

Felipe amics efe
Felip amics efe

Alguns asseguren que ja s'hauria atrevit a portar-la a Zarzuela, igual que va fer Letícia amb Jaime del Burgo. Els reis viuran en cases diferents, així que ja no hi hauria problema en portar-la a palau. De fet, els Borbó, especialment Juan Carlos, ja coneixerien aquesta relació, i ha quallat molt bé en la família, molt més que Letícia. Ara la reina no vol que la porti a casa. Ja li ha advertit, que si ho fa, ella també ho farà amb algun amic i no li importa que parlin, la seva imatge ja està feta malbé per culpa del seu marit i la seva família.