Jaime del Burgo ha tret a la llum la possibilitat que Letícia porti una vida secreta paral·lela al seu matrimoni. De manera similar a Ana Obregón en la sèrie 'Ana y los 7', on interpretava el paper de mainadera durant el dia i s'entregava al ball per les nits, la reina aparentava una feliç vida amb Felip VI en públic, però rere bambolines mantenia relacions extramatrimonials amb altres homes. Figures com Jaime Peñafiel o Pilar Eyre, entre d'altres, han acusat Letícia d'adulteri i suggereixen que podrien sortir a la llum més relacions de la mare de Leonor i Sofia.

L'advocat va revelar que hauria mantingut una relació amorosa amb Letícia en secret durant diversos anys, la qual cosa implicaria infidelitat cap a Felip. Tanmateix, s'ha descobert que aquesta no seria la seva única connexió. Segons Jaime del Burgo, ella també hauria compartit el seu afecte amb David Tejera al començament de la seva relació amb el llavors príncep. Abans de decidir-se per Felip i anunciar el seu compromís, la presentadora de notícies estava involucrada en un triangle amorós.

David Tejera Cuatro
David Tejera Cuatro

En una entrevista amb el diari 'Llevant', Tejera afirma: "Quan tot això va succeir, vaig tenir tres opcions: afalagar-la mentint, dir la veritat i parlar malament, quedant com un ressentit, o deixar que cada un tregui les seves pròpies conclusions". "Vaig triar aquesta última", assegura, ja que considera que és el més honest que pot fer.

"M'han temptat per escriure sobre Letícia, però ara per ara, prefereixo mantenir-me en silenci", agrega, assenyalant que té "coses més importants per fer". "En aquest país, no és tan senzill publicar històries d'aquest tipus; encara que estem progressant, encara hi ha un cercle poderós que intenta tancar files", afegeix. Amb aquestes declaracions, confirma l'existència d'una relació entre ells.

L'altre amor de Letícia que sempre ha ocultat

I no són aquestes les úniques relacions que se li atribueixen. També se l'ha relacionat amb un altre membre de la reialesa, Kitín Muñoz. Encara que el seu romanç va ser breu, es van conèixer abans que Letícia conegués Felip, la qual cosa suggereix la seva ambició pel poder.

L'espòs de Kalima de Bulgària i l'actual reina d'Espanya van tenir un breu romanç el 2001, quan Letícia treballava com a reportera en CNN+ i acabava de trencar amb el periodista David Tejera. En aquell moment, Kitín era un viatger apassionat que es divertia explorant el món sense lligams. Encara que era científic, preferia l'aventura.

Tanmateix, la relació entre Kitín i Letícia va ser fugaç i no va prosperar. Només va durar dos mesos; en aquell moment, l'espòs de Kalima de Bulgària era un solter cobejat que no estava disposat a comprometre's amb ningú. És curiós que, finalment, ambdós hagin ascendit a la reialesa, cada un en el seu respectiu regne. Mantenen una sòlida amistat, amb Kitín sent un bon amic de Felip.

Kitin Muñoz efe
Kitin Muñoz efe
letizia kitin muñoz GTRES
Letícia kitin muñoz GTRES