Letizia ha viscut el cop més gran de la seva història. La reina s'ha enfrontat a la campanya de desprestigi més gran de l'última dècada. Des que va heretar el tron, a diferència de la reina Sofia, la mare de Leonor i Sofia ha enfosquit Felipe fins a deixar-lo en un segon pla totalment desenfocada, una cosa que Casa Reial no pot permetre. Jaime del Burgo, gran amic de la família en el passat, de fet durant uns anys va ser marit de Telma Ortiz, ha trencat el seu silenci i ha destapat el gran secret de Zarzuela. Segons l'advocat, la monarca va ser infidel al rei amb ell durant diversos anys. Assegura que pretenien marxar a viure a Miami on formarien una nova família mitjançant la gestació subrogada. Leonor i Sofia eren l'únic problema. Segons la clàusules matrimonials elles havien de viure a palau amb el seu pare.

Letizia comte de Godó GTRES
Letizia comte de Godó GTRES

En els últims mesos tots els mitjans de comunicació s'han centrat en els gestos dels reis en cada una de les seves aparicions públiques. Se'ls veu molt més distants i freds, han perdut aquesta complicitat dels primers anys. Intenten mantenir les formes en els actes institucionals, però la vida real és molt diferent. Felipe i Letizia no tindrien el més mínim contacte, i menys ara que Leonor i Sofia no viuen a casa. La vida d'ambdós s'ha tornat molt més monòtona. No hi ha la més mínima relació. S'odien. Des de fa anys viuen en habitacions separades, també fan vida per separat.

El matrimoni de Felipe i Letizia està trencat, vides separades

El 2013 van passar la crisi més gran de la història i ara es coneixen més els motius. Sembla que no es va deure als problemes del cas Nóos ni a les malifetes de Juan Carlos, més aviat a una suposada infidelitat que va fer trontollar els fonaments de Zarzuela. Van estar a punt de divorciar-se, però l'equip de Felipe va actuar ràpid i va aconseguir frenar la decisió de la reina. Finalment es va quedar per les seves filles. Un divorci a la corona hauria estat un escàndol, és una cosa que no han fet ni Juan Carlos ni Sofia, encara que tot Espanya sabia que el matrimoni estava trencat.

Letizia helicòpter, GTRES
Letizia helicòpter, GTRES

En les últimes setmanes, Felipe no ha compartit ni un sol pla amb Letizia. Ha viatjat amb el seu grup d'amics, i alguna amiga molt especial. Només va anar al cinema fa unes setmanes amb la seva dona per aparentar normalitat i concloure rumors.

Letizia també s'ha deixat veure en companyia de les seves amigues, entre qui es troba Sonsoles Ónega. Però la reina també ha estat d'incògnit amb un amic molt especial, es coneixen des de fa molts anys, però a causa de la discreció d'ambdós ara per ara no s'ha revelat la seva identitat. Van demostrar una gran complicitat.